• تاریخ انتشار : 1394/06/09 - 12:29

برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت و فرآیندهای اجرایی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت و فرآیندهای اجرایی با حضور کارشناسان این معاونت روز سه شنبه 3 شهریور ماه 94 برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء کیفیت و فرآیندهای اجرایی در معاونت درمان

این کارگاه با هدف ارائه مطالب به منظور آشنایی شرکت کنندگان بااهمیت و ضرورت کیفیت و آشنایی با پیشگامان کیفیت، ابعاد کیفیت خدمات بهداشتی، تضمین کیفیت، فرآیند پایش و بهبود مستمر کیفیت،تفاوت تضمین کیفیت و بهبود مستمر کیفیت، مدیریت کیفیت در اداره کیفیت برنامه های بهداشتی، مدیریت کیفیت جامع، شش سیگما وFOCUS PDCA  تشکیل شد.

گفتنی است در این کارگاه که حدود 40 نفر از پرسنل معاونت درمان شرکت داشتند، بعد از ارائه مطالب از کلیه شرکت کنندگان به منظور ارائه آموزش بهتر و اطمینان از یادگیری آزمون به عمل آمد.

در خاتمه کارگاه به منظور رفع اشکالات احتمالی به سوالات شرکت کنندگان به همراه توضیحات لازم پاسخ داده شد.