• تاریخ انتشار : 1393/02/22 - 13:28

جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظامت سلامت استان تهران با موضوع« بررسی ایرادات و نواقص سیستم HIS بیمارستانی»

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با موضوع « بررسی ایرادات و نواقص سیستم HIS بیمارستانی » در سطح مراکز درمانی استان با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها، دکتر ریاضی مشاور وزیر و مسئول دفتر آمار و فناوری اطلاعات، معاونین درمان سه دانشگاه، معاونین و مدیران فناوری اطلاعات سه دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 21/2/93 راس ساعت 14 ،در سالن جلسات ستاد مرکزی طرح تحول واقع در طبقه ششم ساختمان حافظ، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل جلسه داد.

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران  با موضوع « بررسی ایرادات و نواقص سیستم HISبیمارستانی » در سطح مراکز درمانی استان با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها، دکتر ریاضی مشاور وزیر و مسئول دفتر آمار و فناوری اطلاعات، معاونین درمان سه دانشگاه، معاونین و مدیران فناوری اطلاعات سه دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 21/2/93 راس ساعت 14 ،در سالن جلسات ستاد مرکزی طرح تحول واقع در طبقه ششم ساختمان حافظ، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل جلسه داد.

در ابتدا دکتر امامی رضوی، ضمن تاکید بر حضور مستمر در این جلسات به بیان مشکلات و ایراداتی که سیستم HISبیمارستانی در سیستم ارجاع بین بیمارستانی در سطح شهر تهران دارد اشاره نمودند.

سپس معاونین درمان به مشکلات و اختلالاتی که سیستم HISدر روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در مراکز درمانی موجب شده است مطالبی را بیان داشتند. در اینخصوص دکتر یاوری معاون درمان گفت : بزگترین مشکلی که ما در اجرای طرح تحول سلامت داریم که از دست ما هم خارج است همین سیستم HISبیمارستانی است.

دکتر یاوری ضمن یادآور شدن اختلالاتی که سیستم HISدر روند ارجاعات درون دانشگاهی، بین دانشگاهی و بین استانی بوجود آورده است به برخی از  ایرادات سیستم HISاز قبیل عدم توانایی محاسبه 10% هزینه بیمار زیر 6 ساعت در اورژانس، عدم محاسبه تخفیف های جغرافیایی، عدم تفکیک افراد غیر ایرانی در سیستم، رایگان نشدن زایمان طبیعی و ... پرداختند.

در خاتمه جلسه ضمن جمع بندی ایرادات و مشکلات عنوان شده مقرر گردید با پیگیری های دکتر ریاضی و مدیران فناوری و اطلاعات سه دانشگاه مشکلات و ایرادات موجود مرتفع گردد؛ همچنین دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت تسریع امور مسئولیت پیگیری را برعهده گرفتند.