• تاریخ انتشار : 1393/02/24 - 16:32

جلسه سوپروایزران آموزشی در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان:جلسه سوپروایزران آموزشی با حضور 16نفرازسوپروایزران آموزشی مراکز تابعه(دولتی)در روز شنبه مورخ 20/2/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

جلسه سوپروایزران آموزشی در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان:جلسه سوپروایزران آموزشی با حضور 16 نفر از سوپروایزران آموزشی مراکز تابعه(دولتی)در روز شنبه مورخ 20/2/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

درابتدای جلسه خانم هادی زاده کارشناس آموزش اداره پرستاری و مامایی معاونت ضمن تشکر وقدردانی از زحمات خانم گودرزی سوپروایز آموزشی، انتصاب ایشان را  به عنوان مدیر پرستاری مرکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم و همچنین خانم شکوری به عنوان سوپروایزر آموزشی این مرکز تبریک گفته و آرزوی موفقیت برای این عزیزان داشتند.

سپس پیرامون ضرورت به روز شدن محتوا و اصلاح پودمانهای آموزشی متعاقب جلسه برگزار شده در دانشگاه و هماهنگی بعمل آمده باسرپرست مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری دانشگاه، الزامی بودن نحوه برگزاری دوره های آموزشی براساس تقویم شش ماهه اول سال93 و تشریح  اقدامات لازم اخذ مجوز جهت محتوای آموزشی  کتاب مرجع استانداردهای خدمات پرستاری  با همکاری کمیته آموزش پرستاری بحث و تبادل نظر گردید.

در خاتمه از از سوپروایزرهای آموزشی  به عنوان عضو کمیته آموزش، برحسب نوع محتوای آموزشی دعوت بعمل آمد تا در جلسات حضور یابند.