• تاریخ انتشار : 1393/02/15 - 09:48

کارگاه آموزشی نرم افزاری مرگ کودکان 1-59 ماهه، نوجوان و پریناتال در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان:كارگاه دو روزه آموزشی نرم افزاری مرگ کودکان 59-1ماهه ،نوجوان وپریناتال در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 2/2/93 و3/2/93 باحضور سركار خانم قربانپور مدير اداره پرستاري و مامايي، خانم عقيقي و خانم علیپوركارشناسان امور مامايي معاونت و کارشناسان مسئول مراكز تابعه در معاونت درمان برگزار گرديد.

روابط عمومی معاونت درمان:كارگاه دو روزه آموزشی نرم افزاری  مرگ کودکان 59-1ماهه، نوجوان و پری ناتال در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 2/2/93 و3/2/93 باحضور سركار خانم قربانپور مدير اداره پرستاري و مامايي، خانم عقيقي و خانم علیپوركارشناسان امور مامايي معاونت و کارشناسان مسئول مراكز تابعه در معاونت درمان برگزار گرديد.

در ابتدا خانم علیپور  کارشناس مسئول مرگ کودکان و پری ناتال دانشگاه پیرامون اهمیت اجرای نظام های مراقبتی کودکان، نوجوانان و پری ناتال درجهت کاهش مرگ های کودکان مطالبی را عنوان نمودند. سپس ایشان در ارتباط با نحوه بکاگیری هر چه بهتر از «نرم افزار نظام مراقبت مرگ کودکان ونوجوانان وپریناتال سال 93 »  آموزش های لازم را ارائه نمودند.

سپس کارشناسان مسئول نرم افزار در مراکز تابعه، درخصوص اشکالات برنامه وارائه گزارش مرگ های کودکان، پریناتال، نقایص پایش، ارزیابی بخش های اطفال در سال 92 و ارائه راهکار درجهت بهبود برنامه به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.

در پایان جلسه با جمع بندی نهایی و اخذ تصمیمات لازم به کار خود پایان داد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی