• تاریخ انتشار : 1397/10/19 - 08:49

کارگاه آموزشی کنترل کیفی بیوشیمی برای پرسنل شاغل در آزمایشگاه بیمارستان ها برگزار شد

کارگاه آموزشی کنترل کیفی بیوشیمی در راستای اجرای برنامه عملیاتی اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در این معاونت برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی کنترل کیفی بیوشیمی در راستای اجرای برنامه عملیاتی اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در روز سه شنبه 18 دی ماه در این معاونت برگزار شد.

کارگاه مذکور به منظور ارتقاء بهره وری پرسنل شاغل در آزمایشگاه های بیمارستانهای دولتی تشکیل شد.

مدرسین در این کارگاه پیرامون اهمیت خطای مجاز در آزمایشگاه، انواع کنترل کیفی داخلی، کاربرد RCV، انواع خطاهای سیستماتیک و تصادفی،کالیبراسیون و تایید کالیبراسیون دستگاه ها، چگونگی برطرف نمودن یک فرآیند خارج از کنترل و بررسی عملکرد دستگاه متعاقب تعمیر یا سرویس دوره ای مطالبی را بیان کردند.

همچنین برای ارزیابی آموزش، قبل از شروع جلسه، پیش آزمون و در پایان دوره نیز پس آزمون انجام شد.