• تاریخ انتشار : 1393/02/15 - 09:59

کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در دانشگاه بیست وهشتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ ومیر مادران باردار در تاریخ 8/2/93 در معاونت درمان باحضور آقاي دكتر رضايي مشاور اجرايي معاونت درمان،سرکار خانم دکتر باروتی مدیر گروه زنان دانشگاه، مدیر گروه بهداشت خانواده و روسا و معاونین آموزشی بخشهای زنان مراکز تابعه تشکیل گردید.

کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در دانشگاه بیست وهشتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ ومیر مادران باردار در تاریخ 8/2/93  در معاونت درمان باحضور آقاي دكتر رضايي مشاور اجرايي معاونت درمان،سرکار خانم دکتر باروتی مدیر گروه زنان دانشگاه، مدیر گروه بهداشت خانواده و روسا و معاونین آموزشی بخشهای زنان مراکز تابعه تشکیل گردید.

در ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از قران کریم، کارگاه با معارفه مدعوین حاضر آغاز گردید؛ سپس آقاي دكتر رضايي ضمن عرض خير مقدم در ارتباط با اهداف کارگاه و اهمیت برگزاری چنین کارگاه هایی مطالبی را بیان داشتند.

سپس خانم عقیقی کارشناس امور مامایی معاونت درمان پیرامون چگونگی اجرای نظام مراقبت مرگ مادری وضعیت MMRتوضیحاتی را ارائه نمودند.

در پایان جلسه، کارشناسان ومدعوین موردهای مرگ مادری را بررسی و مداخلات مربوطه در اینخصوص مصوب گردید.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی