• تاریخ انتشار : 1393/02/06 - 10:04

آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی در روز دوشنبه مورخ 25/1/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار گردید

در این آزمون تعداد 27 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور شرکت داشتند که با توجه به تعداد سهمیه محدود پس از برگزاری از نفرات برتر جهت مصاحبه در تاریخ 1/2/93 دعوت گردیده و پس از تعیین محل خدمت نسبت به ارسال معرفی نامه به نیروی انسانی دانشگاه اقدام می شود.

لازم به ذکر است این آزمون در اول هر فصل برگزار می گردد و فارغ التحصیلان رشته مذکور جهت گذراندن طرح بایستی در این آزمون شرکت نمایند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی