• تاریخ انتشار : 1398/12/17 - 08:45
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

اعتبار کلیه پروانه های موسسات پزشکی تا پایان خردادماه 99 تمدید شد

اعتبار کلیه پروانه های موسسات پزشکی، به منظور پیشگیری از کرونا بدون مراجعه حضوری تا پایان خرداد 99 تمدید شد

اعتبار کلیه پروانه های موسسات پزشکی تا پایان خردادماه 99 تمدید شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: اعتبار کلیه پروانه های موسسات پزشکی با ابلاغ معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به منظور پیشگیری از کرونا بدون مراجعه حضوری تا پایان خرداد 99 تمدید شد.

گفتنی است نظر به شیوع کرونا و لزوم کاهش رفت و آمد و مراجعات دولتی، اعتبار همه پروانه های بهره برداری و مسئول فنی نیازمند تمدید موسسات پزشکی تا پایان خرداد ماه 1399 تمدید شد.

شایان ذکر است اقدامات لازم درخصوص اطلاع رسانی به سازمان های بیمه گر از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

کلیه بخشنامه ها، دستورالعمل ها و توصیه های مرتبط با کرونا ویروس را از اینجا مشاهده کنید.