• تاریخ انتشار : 1395/01/14 - 15:18

بازدید دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه از مراکز درمانی تحت پوشش در روز طبیعت/ مراکز درمانی تحت پوشش زیر ذره بین نظارت مسئولان، مدیران و کارشناسان دانشگاه

بازدید دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه از مراکز درمانی تحت پوشش در روز طبیعت

روابط عمومی معاونت درمان: در سیزدهمین روز نوروز بیمارستان های مدرس و طالقانی میزبان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بودند.

دکتر خسرو رحمانی معاون درمان با همراهی دکتر هاشمی رییس مرکز فوریت های پزشکی جمعه سیزدهم فروردین ماه با حضور در بیمارستان های شهید مدرس و طالقانی روند خدمات رسانی به بیماران و مراجعان در روز سیزده بدر را مورد رسیدگی قرار دادند.

همچنین در همین روز کارشناسان معاونت درمان نیز از بیمارستان های محک و رفیده در منطقه تحت پوشش دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است در ایام نوروز امسال دکتر علی اصغر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه بیشترین تعداد بازدیدها را از مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه داشتند. علاوه براین مراکز بسیاری نیز توسط معاونین، مدیران و کارشناسان معاونت درمان مورد بازدید قرار گرفت تا اطمینان لازم برای خدمات رسانی مناسب به بیماران و مراجعان در ایام تعطیل ابتدای سال حاصل آید.

مجموعه گزارش این دیدارها و بازدیدها نشان داد که رضایت نسبی از نحوه خدمات رسانی مراکز درمانی وجود داشته است.