• تاریخ انتشار : 1393/02/02 - 12:07

برگزاری اولین سمینار تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی

روابط عمومی معاونت درمان: اولین سمینار تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی به همت پژوهشکده مهندسی سیستمهای تشخیص پزشکی، ازمایشگاه مرجع سلامت و انجمن پاتولوژی ایران و با حمایت سازمان نظام پزشکی و برخی از وزارتخانه ها، سازمانها و دانشگاه های علوم پزشکی 25 و 26 اردیبهشت ماه 1393 (پنجشنبه و جمعه) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار می شود.

اولین سمینار تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی

روابط عمومی معاونت درمان: سمینار تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی به همت پژوهشکده مهندسی سیستمهای تشخیص پزشکی، ازمایشگاه مرجع سلامت و انجمن پاتولوژی ایران و با حمایت سازمان نظام پزشکی و برخی از وزارتخانه ها، سازمانها و دانشگاه های علوم پزشکی 25 و 26 اردیبهشت ماه 1393 (پنجشنبه و جمعه) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران برگزار می شود.

در این سمینار اساتید و صاحبنظران داخلی و خارجی در خصوص جدیدترین تکنیک های تشخیصی در آزمایشگاههای پزشکی بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

مخاطبان:

· پاتولوژیست ها (متخصصین)

· علوم آزمایشگاهی (دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی)

· پزشکان عمومی

محورهای سمینار:

· روشهای نوین تشخیص

· کیتهای نوین

· تشخیص زودرس

· استاندارد های آزمایشگاهی

· یکنواخت سازی پاسخها

· آزمایشگاه الکترونیک

· آشنایی با تجهیزات نوین

این سمینار دارای امتیاز بازآموزی برای جامعه پزشکی خواهد بود.

به شرکت کنندگان از طرف پژوهشکده مهندسی سیستم های تشخیص پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گواهینامه حضور در دوره آموزشی اعطا می شود.

علاقمندان برای ثبت نام آنلاین می توانند از طریق فرم های آنلاین در اینجا کلیک نمایند.

مدت برگزاری: 2 روز

زمان برگزاری:25 و 26 اردیبشهت 1393 (پنجشنبه و جمعه)

سرمایه گذاری بابت ثبت نام: 115 هزار تومان

هماهنگی و ثبت نام : 4-77681321