• تاریخ انتشار : 1393/02/21 - 09:32
  • بازدید : 2000

برگزاری نشست کمیته طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان

برگزاری نشست کمیته طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: کمیته طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان و دبیر ستاد طرح تحول سلامت و دیگر اعضای این ستاد در ساعت 11:30صبح روز جمعه تشکیل جلسه داد.

در این نشست ابتدا به بررسی مصوبه های جلسات « تدوین فرم ارجاع بیماران در سطح مراکز درمانی تابعه دانشگاه شهید بهشتی » و « نحوه تدوین نقشه پیشنهادی جامع ارجاع بیماران در سطح مراکز درمانی سه دانشگاه » پرداختند.

در ادامه مشکلات ارسالی مراکز از قبیل ایرادات سیستم HISبیمارستانی، ابهامات درخصوص نحوه محاسبه بیماران سرپایی و ... مورد بررسی و راهکارهای پیشنهادی بصورت مکتوب جهت رفع آن به مرکز درمانی مذکور ارسال و برخی از مشکلات  جهت ارسال به ستاد تحول مرکزی دانشگاه و وزارت متبوع جمع بندی گردید.