• تاریخ انتشار : 1394/11/28 - 09:01

تجلیل وزیر بهداشت از سه پرستار دانشگاه در مراسم کشوری روز پرستار/ فریده هومانی، سمانه حکیم زاده و سمانه علی اکبر زاده

روابط عمومی معاونت درمان: در مراسم بزرگداشت روز پرستار که با حضور وزیر بهداشت در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد، از سه پرستار نمونه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دکتر حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر میرزا بیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی کثیری از پرستاران نمونه سراسر کشور حضور داشتند، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از فریده هومانی، سمانه حکیم زاده و سمانه علی اکبر زاده بعنوان پرستاران نمونه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تقدیر شد.

گفتنی است فریده هومانی مجدآبادی دارای 29 سال سابقه و سوپروایزر بالینی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اختر است. سمانه حکیم زاده نیز با 10 سال سابقه بعنوان پرستار بخش اورژانس مرکز پزشکی امام حسین(ع) فعالیت می کند و سمانه علی اکبر زاده پرستار بخش جنرال بیمارستان زعیم پاکدشت با 6 سال سابقه کاری می باشد.