• تاریخ انتشار : 1393/02/24 - 15:24

جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور مدیران ستادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت، روسا و معاونین درمان سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران و کلیه مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در سالن جلسات دفتر مرکزی ستاد، واقع در طبقه 6 ساختمان حافظ برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر سمیعی مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت مشکلات و ایرادات روند اجرای این طرح را بیان داشتند. که مقرر شد تا آخر هفته آینده اداره آزمایشگاه مرجع سلامت لیست آزمایشگاه های مرجع - در سطح شهر تهران را مشخص وکمبود تجهیزات آنها برطرف گردد؛ همچنین معاونت های درمان هر سه دانشگاه با همکاری مدیران اداره امور آزمایشگاه ها و مسئولین و روسای آزمایشگاه های مرجع بصورت متمرکز و هماهنگ ایرادات اجرای طرح شناسایی و در اسرع وقت فرایند زنجیره ارجاع ترسیم گردد.

درخصوص رفع مشکلات HISبیمارستانی مقرر شد با توجه به اینکه رفع مشکلات HISبیمارستانی چندین هفته زمان خواهد برد در حال حاضر تا زمان برطرف کردن ایرادات روند الکترونیکی سیستم ارجاع، فرم ارجاع بصورت فیزیکی انجام گردد.

سپس با اشاره دکتر یاوری به نتایج جلسه « بررسی وضعیت بخش های ICUو ارائه راهکارهای افزایش کارایی آنها » که در روز یکشنبه مورخ 21/2/93 برگزار شده بود پیرامون مبحث مطرح شده بحث و تبادل نظر گرفت. در پایان مقرر گردید که جهت تشخیص ورود به بخش ICUو خروج بیمار از بخش یک پروتکل و گایدلاین توسط دکتر سجاد رضوی مدیر کل اعتباربخشی وزارت متبوع با همکاری مدیران گروه بیهوشی سه دانشگاه تهیه و در اختیار ستاد مرکزی طرح تحول قرار گیرد.

در پایان درخصوص نحوه پیش پرداخت جهت مراجعین زایمان طبیعی و تجویز داروها و تجهیزات مورد لزوم بیمار نیز بحث و گفتگو شد.