• تاریخ انتشار : 1395/01/07 - 10:12

حضور مدیران و کارشناسان دانشگاه در مراکز درمانی تحت پوشش/ وضعیت بیمارستان ها در ایام تعطیل مطلوب است

در روزهای پنجم و ششم فروردین تعدادی دیگر از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط مدیران و کارشناسان دانشگاه مورد بازدید قرار گرفتند.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه با همراهی دکتر هاشمی رییس مرکز فوریت های پزشکی، دکتر معززی و دکتر رضایی مشاورین اجرایی معاونت درمان با حضور در بیمارستان شهدای تجریش ضمن تبریک سال نو  به پرسنل و پزشکان مقیم و قدردانی از زحمات  آنها از بخش های اورژانس و ویژه بازدید بعمل آورده و روند خدمت رسانی به بیماران را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر جرجانی رییس دانشکده پزشکی نیز از بیمارستان های طرفه، مهدیه و اختر بازدید کرد و روند خدمات رسانی به بیماران در ایام نوروز را مورد بررسی قرار داد.

وی در بیمارستان مهدیه ضمن بازدید از بخش های اورژانس نوزادان و اورژانس جنرال و زنان، بخش های مراقبتهای ویژه نوزادان با متخصصین، دستیاران، کادر پرستاری و بیماران بستری دیدار و گفتگو کرد. در بیمارستان طرفه نیز بازدید از بخش اورژانس، سی سی یو و درمانگاه چشم و ملاقات با رییس بیمارستان، مترون، متخصصین و دستیاران انجام پذیرفت.

رییس دانشکده پزشکی با حضور در بیمارستان اختر نیز با همراهی رییس، مدیر و مترون بیمارستان از بخش های اورژانس، جراحی،  آی سی یو و درمانگاه بازدید و با مراجعین و بیماران بستری، گفتگو کرد و رضایت آنها را جویا شد. وی وضعیت بیمارستان های مورد بازدید را مطلوب عنوان کرد.

همچنین در ششم فروردین ماه کارشناسان معاونت درمان از بیمارستانهای کودکان مفید، اختر، جواهری و مهراد بازدید کردند.