• تاریخ انتشار : 1397/04/24 - 11:31

دومین کمیته دانشگاهی موربیدیتی های شدید بارداری در معاونت درمان برگزار شد

دومین کمیته دانشگاه موربیدیتی های شدید بارداری با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه برگزار شد

دومین کمیته دانشگاهی موربیدیتی های شدید بارداری در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دومین کمیته دانشگاه موربیدیتی های شدید بارداری با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در روز شنبه 23 تیرماه برگزار شد.

کمیته مذکور با حضور آقای دکتر رضایی مشاور اجرایی معاون درمان، آقای دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، خانم عقیقی سرپرست اداره مامایی، مدیر گروه زنان دانشگاه و جمعی از استادان و متخصصین زنان و ماماهای پیگیر مادر پر خطر تشکیل شد.

دکتر میر هاشمی در ابتدا ضمن تشکر از حضور استادان گروه زنان بخاطر همراهمی مستمر در اجرای برنامه موربیدیتی های شدید بارداری، تشکیل چنین جلساتی را در بهبود سطح کیفی خدمات درمانی مهم خواند.

وی با تاکید بر برگزاری جلسات به صورت کارگاهی در محیط  بیمارستانی، شرکت گروه فعال در این کارگاه ها را باعث ارتقای کیفی مراقبت ها مطرح کرد.

سپس با ارائه گزارشی از کمیته های موربیدیتی تشکیل شده در بیمارستان های تابعه دانشگاه، استادان  نظراتاصلاحی خود را بیان کردند.

گفتنی است کمیته مذکور در راستای اجرای برنامه موربیدیتی و ارزیابی کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان و مادران نزدیک به مرگ توسط اداره مامایی معاونت درمان تشکیل می شود.