سلامت روانی کادر پرستاری را باید جدی گرفت
معاون فنی حوزه درمان در شورای مدیران پرستاری:

سلامت روانی کادر پرستاری را باید جدی گرفت

شورای مدیران پرستاری دانشگاه با حضور دکتر بهرام چوبان معاون فنی حوزه درمان و فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه و مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

هشتمین  کمیته مرگ کودکان 59-1 ماهه در معاونت درمان برگزار شد

هشتمین کمیته مرگ کودکان 59-1 ماهه در معاونت درمان برگزار شد

هشتمین کمیته مرگ کودکان 59-1 ماهه با حضور آقای دکتر رضایی مشاور اجرایی معاونت درمان و فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه، استادان بیمارستان کودکان مفید، مدیران وکارشناسان معاونت درمان دانشگاه و نماینده معاونت امور بهداشتی دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد.

پیام تسلیت درگذشت مادر همکار

پیام تسلیت درگذشت مادر همکار

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت مادر همکار گرانقدر دکتر مهناز شیخ شعاعی را خدمت ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماید.

مراقبت های پس از دریافت واکسن کرونا/باورهاي غلط كرونایی را کنار بگذارید

مراقبت های پس از دریافت واکسن کرونا/باورهاي غلط كرونایی را کنار بگذارید

متخصص بیماری های عفونی دانشگاه تاکید کرد: تا پیش از واکسیناسیون ۷۰ درصدی جامعه بر ضد ویروس کووید ۱9، همچنان تمامی افراد حتی واکسینه شده ها باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

راهنما سلامت؛ در بخش تریاژ اورژانس بیمارستان ها چه می گذرد؟
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

راهنما سلامت؛ در بخش تریاژ اورژانس بیمارستان ها چه می گذرد؟

در مواقع اورژانسی، با ورود به بخش های بیمارستانی، بیمار به سمت اتاقی هدایت می شود که تابلوی «تریاژ» روی سردر آن خودنمایی می کند. واژه ای که تاکنون بسیار به گوش ما خورده اما مفهوم آن برای اغلب مردم هنوز ناشناخته است

نحوه ثبت بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین قلمی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به جهت آگاهی بیماران دیابتی ساکن در محدوده جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه، اطلاعات لازم درخصوص نحوه دریافت حواله الکترونیکی انسولین قلمی بیماران را به این شرح بیان کرد.