• تاریخ انتشار : 1401/02/24 - 16:35
در نشستی در بیمارستان کودکان مفید:

تقدیر از مددکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی / ارائه خدمت مددکاری اجتماعی به بیش از 5 هزار گروه آسیب پذیر و پرخطر

ارائه خدمت مددکاری اجتماعی به بیش از 5 هزار گروه آسیب پذیر و پرخطر

مدیریت تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از فعالیت مثبت واحد مددکاری بیمارستان کودکان مفید تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: اجرای آزمایشی پروتکل تخصصی مددکاری اجتماعی در حوزه کودک آزاری در بیمارستان های کودکان مفید، امام سجاد ( ع)  شهرستان شهریار و طبی کودکان دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران از سال گذشته عملیاتی شد.

دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی حوزه درمان در حاشیه این نشست با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر موقعیت جغرافیایی و جمعیت تحت پوشش بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی پایتخت است، ارائه خدمات به بیش از 204 کودک آزاردیده در سال 1400 را حاصل زحمات همکاران حوزه مددکاری در مراکز درمانی تابعه دانشگاه دانست.

معاون فنی خاطرنشان کرد: علاوه بر طرح مذکور، بررسی سوء رفتار یا خشونت، سوء مصرف مواد، نزاع و درگیری، اقدام به خودکشی، مادران باردار، اختلالات سایکوتیک، بی خانمانی، مجهول الهویه، بیماری خاص و صعب العلاج از دیگر موارد مورد توجه در حوزه مددکاری است. که در سال گذشته بیش از 5000 مورد در این حوزه ها در سطح دانشگاه به گروه های آسیب دیده و پرخطر خدمت رسانی شد.

وی اظهار داشت: زحمات مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی و اداره مددکاری وزارت بهداشت و همکاران ایشان در مراکز درمانی قابل تقدیر است؛ زیرا نقش حمایت های اجتماعی از گروه های آسیب پذیر در بهبود سطح رضایتمندی و سلامت جامعه برای همه روشن و قطعی است.

سپس در این نشست ضمن ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد واحد مددکاری بیمارستان کودکان مفید توسط مسئول مددکاری، پیرامون مشکلات و درخواست های مسئولین مددکاری بحث و بررسی صورت گرفت.

شایان ذکر است در خاتمه نشست با اهداء لوح تقدیر از مسئولین مددکاری بیمارستان های کودکان مفید، امام سجاد (ع) شهرستان شهریار و طبی کودکان بعنوان مجریان طرح آزمایشی مذکور تقدیر شد.

گفتنی است در این نشست دکتر حسن واعظی مدیر خدمات درمانی و تعالی بالینی و دکتر سید محمدحسین جوادی رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت، دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی و دکتر خدیجه مالمیر مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان، شهره سادات میرباقری رئیس اداره مددکاری شهید بهشتی و رئیس بیمارستان کودکان مفید، مسئولین مددکاری دانشگاه های علوم پزشکی، جمعی از مدیران حوزه درمان و بیمارستانی و مسئولین مددکاری بیمارستان های مورد تقدیر در این نشست حضور داشتند.