• تاریخ انتشار : 1395/01/16 - 13:29
  • بازدید : 2054

مراجعه 33105 نفر به اورژانس های بیمارستان های دانشگاهی در ایام نوروز ٨٧/٩٥ مورد بازدید سرزده مسوولان و کارشناسان از مراکز درمانی تحت پوشش صورت گرفت

دکتر خسرو رحمانی معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: در طول ایام نوروز تعداد 33105 بیمار نیازمند به سرویس های درمانی تخصصی و فوق تخصصی در اورژانس مراکز دانشگاهی تابعه پذیرش شدند.

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر خسرو رحمانی معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: در طول ایام نوروز  تعداد 33105 بیمار نیازمند به سرویس های درمانی تخصصی و فوق تخصصی در اورژانس مراکز دانشگاهی تابعه پذیرش شدند.

دکتر رحمانی در ادامه گفت: بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان های دانشگاهی تابعه از اولین روز سال جدید 33105 نفر بودند که از این تعداد 2906 بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند. همچنین 2099 بیمار به درمانگاه های مراکز دانشگاهی تابعه مراجعه کردند.

معاون درمان دانشگاه درخصوص بازدیدهای صورت گرفته گفت: از ابتدای سال 95 تا پایان تعطیلات نوروزی در روز طبیعت، ریاست دانشگاه و اعضاء هیات رییسه 14 مورد بازدید، کارشناسان معاونت درمان 56 مورد بازدید و دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه 17 مورد بازدید از مراکز دولتی و خصوصی و اورژانس پیش بیمارستانی تابعه دانشگاه بصورت سرزده انجام داده اند.

وی درخصوص مواردی که در بازدیدهای سرزده در اولویت قرار داشته است، گفت: در این بازدیدها حضور مسئولان بیمارستانها و نظارت بر عملکرد مراکز بویژه بخش اورژانس، تعیین تکلیف سریع بیماران، حضور متخصصان مقیم، رضایتمندی بیماران از نحوه ارایه خدمات درمانی، دایر بودن بخش های پاراکلنیک و پشتیبانی از مهمترین موارد مورد توجه در بازدیدها بوده است.

معاون درمان همچنین ضمن اعلام 8 مورد بازدید از  پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه در نوروز 95 خاطر نشان کرد: تعداد 583 ماموریت توسط تکنسین های اورژانس انجام شد؛ که 121 مورد تصادفی و 462 مورد غیرتصادفی بوده است.

همچنین با اعلام آمار 294 مورد مراجعه به ایستگاه های سلامت، که 7 مورد منجر به اعزام به مراکز درمانی شد افزود: با تلاش شبانه روزی ستاد هدایت دانشگاه، 368 بیمار نیازمند سرویس های تخصصی به مراکز تخصصی معین منتقل شدند.

معاون درمان دانشگاه ضمن اعلام انجام کلیه خدمات درمانی فوق تخصصی در ایام نوروز و انجام 522 مورد اعمال جراحی اورژانسی و 163 مورد اعمال جراحی الکتیو؛ به انجام یک مورد جراحی اورژانسی فوق تخصصی مشترک جراحی عروق و جراحی قلب جهت بیمار 35 ساله با تشخیص دایسکشن آئورت توراسیک که در بیمارستان مدرس 8 ساعت بطول انجامید، اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن آرزوی سالی سرشار از موفقیت و پیروزی از زحمات شبانه روزی کلیه پرسنل مراکز درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و کارشناسان نظارتی حوزه های مختلف دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.