• تاریخ انتشار : 1397/04/24 - 13:46

معاون درمان دانشگاه بطور سرزده از بیمارستان مدرس بازدید کرد

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه و هیات همراه بطور سرزده از بیمارستان شهید مدرس بازدید کرد

معاون درمان دانشگاه بطور سرزده از بیمارستان مدرس بازدید کرد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه و هیات همراه در روز شنبه 23 تیرماه بطور سرزده از بیمارستان شهید مدرس بازدید کرد.

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی دانشگاه، خانم دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه، خانم دکتر نوربخش مدیر خدمات تعالی بالینی و بیمارستانی و دکتر مسعود جوادی رئیس اداره بیماری ها، معاون درمان دانشگاه را همراهی کردند.

در این بازدید که رئیس، مدیر بیمارستان، مدیر پرستاری و جمعی از کارشناسان بیمارستان و معاونت درمان نیز حضور داشتند، گزارش بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.

در خاتمه پس از بررسی مشکلات گزارش شده کارشناسان درمان، راهکارهای لازم ارائه و مقرر شد درصورت اجرای راهکارها، گزارش عملکرد آن به معاونت درمان ارسال شود.