• تاریخ انتشار : 1396/12/20 - 13:12
جریان سلامت در نوروز ۹۷

آمادگی مراکز بهداشتی، درمانی و اورژانس دانشگاه در ایام نوروز

آمادگی مراکز بهداشتی، درمانی و اورژانس دانشگاه در ایام نوروز

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه از آغاز طرح سلامت نوروزی سال ۹۷ از روز پنج شنبه ۲۴ اسفندماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

وی با اعلام این خبر افزود: در نوروز امسال نیز همانند سنوات قبل پیرو دستورالعمل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، حوزه معاونت درمان با همکاری معاونت های امور بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه هماهنگی های لازم درخصوص اجرای هر چه بهتر خدمت رسانی در این ایام را انجام می دهد.

دکتر میرهاشمی خاطرنشان کرد: بدلیل تعطیلی بعضی مراکز خدمات درمانی بخش خصوصی و متعاقب آن، افزایش بار مراجعات به مراکز دانشگاهی و ازدحام و شلوغی در اورژانس بیمارستان های دولتی، با اعلام آماده باش به بیمارستان های خصوصی بر آمادگی ۵۰ درصدی و حفظ ظرفیت تخت های موجود در بخش های ویژه و اورژانس تاکید شد.

سرپرست معاونت درمان گفت: با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه کلیه مراکز بهداشتی و درمانی، پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی، داروخانه های شبانه روزی و مراکز ارائه خدمات رفاهی به مسافرین اعم از رستوران ها، مراکز رفاهی بین راهی و ... بصورت شبانه روزی مورد بازدید قرار می گیرند.

دکتر میرهاشمی با یادآوری اینکه در سال گذشته ۴۰۴۸۶ نفر توسط مراکز درمانی دانشگاهی خدمات درمانی دریافت کرده اند، تصریح کرد: امسال نیز با روسا و مدیران کلیه مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، بیمارستان ها و درمانگاه های خصوصی برای آمادگی بخش ها با کلیه امکانات و نیروهای انسانی اعم از پزشکی، پیراپزشکی، اداری و خدماتی هماهنگی لازم برای خدمت رسانی مناسب به هموطنان عزیز صورت گرفته است.

وی افزود: به منظور ارائه خدمات مناسب و جلوگیری از بروز اختلال در ارائه خدمات مصدومان احتمالی ناشی از حوادث و همچنین بیماران، هماهنگی با ارگان های دخیل و مرتبط با طرح سلامت نوروزی همچون پلیس راه، جمعیت هلال احمر، ستاد خدمات سفر، سازمان نظام پزشکی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شد.

دکتر میرهاشمی همچنین اظهار داشت: امسال نیز چون سنوات قبل با استقرار چهار ایستگاه سلامت در شهرستان های فیروزکوه، دماوند، ورامین و پاکدشت و حضور آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ در حاشیه جاده ها خدمات درمانی لازم به مسافرین ارائه می شود.

دکتر میرهاشمی در خاتمه ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز و امید سالی پر از خیر و برکت برای هموطنان عزیز و پرسنل پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از همکاری ها و حمایت های اعضای هیات رئیسه دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.