• تاریخ انتشار : 1395/01/01 - 13:35
روابط عمومی معاونت درمان

بازدید رییس دانشگاه از بیمارستان سوم شعبان و پایگاههای اورژانس جاده ای شهرستان دماوند

در نخستین روز از سال جدید رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و هیات همراه از پایگاههای اورژانس جاده ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند و بیمارستان سوم شعبان این شهر بازدید کردند.

در این بازدید دکتر علی اصغر پیوندی با حضور در پایگاه اورژانس امامزاده هاشم در جاده آبعلی با پرسنل این پایگاه دیدار و گفتگو کرد.دکتر عرشی، معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر هاشمی رییس مرکز فوریت های پزشکی و دکتر معززی نیا مشاور اجرایی معاونت درمان، دکتر پیوندی را در این بازدید همراهی می کردند.

بیمارستان سوم شعبان دماوند مقصد دیگر این بازدید نیم روزه بود. رییس دانشگاه و هیات همراه ضمن بررسی وضعیت بیمارستان و نحوه خدمات رسانی در ایام عید نوروز و همچنین عیادت از بیماران، سال جدید را نیز به پرسنل بیمارستان تبریک گفته و از زحمات آنان قدردانی کردند.