• تاریخ انتشار : 1395/02/06 - 14:24
  • بازدید : 1918

بازدید رییس دانشگاه از درمانگاه دیابت مرکز پزشکی مهدیه در هفته سلامت/ دکتر پیوندی: آموزش بیماران دیابتی در کنترل و درمان بیماری نقشی بسیار مهم و موثر دارد

آموزش بیماران دیابتی در کنترل و درمان بیماری نقشی بسیار مهم و موثر دارد

روابط عمومی معاونت درمان: در ششمین روز از هفته سلامت؛ دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه از درمانگاه دیابت مرکز پزشکی مهدیه بازدید کردند.

دکتر پیوندی ضمن بررسی نحوه خدمت رسانی به بیماران دیابتی در درمانگاه دیابت این مرکز و گفتگو با بیماران و پزشکان درمانگاه، از بخش اورژانس و پذیرش بیمارستان نیز بازدید بعمل آورد و با اهدای شاخه گل به مراجعان درمانگاه و بیماران بستری در بخش اورژانس برای آنان آرزوی سلامتی و شفای عاجل کرد.

وی با تاکید بر اهمیت شعار هفته سلامت مبنی بر غلبه بر دیابت اظهار داشت: با توجه به این که آموزش بیماران دیابتی در کنترل و درمان این بیماری نقشی بسیار مهم و موثر دارد، مرکز پزشکی مهدیه بعنوان یک مرکز نمونه خدمت رسانی سطح 2 دیابت در کشور، در خصوص آموزش بیماران و خصوصا همراهان آنان وظیفه سنگینی را برعهده دارد.

رییس دانشگاه در پایان این بازدید ضمن ابراز رضایت از روند بازسازی بخش اورژانس این بیمارستان، تلاش برای ایجاد فضایی مناسب و ایمن را یکی از اولویت های مهم در راستای ارتقای کیفی و کمی خدمات و افزایش رضایتمندی مراجعان برشمرد.

همچنین در حاشیه این بازدید نشستی با حضور رییس دانشگاه، دکتر سوری رئیس مرکز، مهندس مه آبادی مدیر مرکز و روسای بخش های مختلف این بیمارستان برگزار شد.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در خصوص تسریع روند افزایش تخت در بخش های ویژه خاطرنشان کرد در صورتی که فضای دارای شرایط استاندارد برای این منظور درنظر گرفته شود از سوی معاونت درمان اقدامات لازم برای تجهیز تختهای مذکور انجام می شود.

گفتنی است در این نشست روسای بخش ها وپزشکان مرکز ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات پیشنهادات و مسایل خود پرداختند که ضرورت بازسازی و بهسازی رادیولوژی، کمبود تخت بستری، کمبود تختNICU، ضرورت گسترش درمانگاه دیابت، کمبود نیروی انسانی( متخصص قلب، فوق تخصص آی سی یو و...) از جمله موارد مطرح شده توسط آنان بود.