• تاریخ انتشار : 1401/01/03 - 15:20
بازدید نظارتی در سومین روز تعطیلات نوروزی :

بازدید نوروزی مدیران معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه از بیمارستان کودکان مفید

مدیران معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین روز از تعطیلات نوروزی از بیمارستان کودکان مفید بازدید کردند

بازدید نوروزی مدیران معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه از  بیمارستان کودکان مفید

مدیران معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین روز از تعطیلات نوروزی از بیمارستان کودکان مفید بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهرام چوبان معاون فنی حوزه درمان دانشگاه و آقایان دکتر طبابایی و مظهری از مدیران حوزه معاونت درمان وزارت بهداشت و جمعی از مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه در روز سه شنبه سوم فروردین ماه 1401 از بیمارستان کودکان مفید بازدید کردند.

در بازدید از بیمارستان کودکان مفید، با حضور در بخش های اورژانس و تصویربرداری بیمارستان ضمن گفتگو با همکاران و بیماران و تقدیر از تلاش های شبانه روزی کادر درمان، نحوه ارائه خدمات درمانی را بررسی کردند.

همچنین، حضور متخصصان، پزشکان مقیم و کادر درمانی، وضعیت خدمات رسانی در بخش های ویژه و فعال بیمارستانی از اولویت های مورد بررسی بود.

گفتنی است دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و دکتر فرنوش داوری مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه نیز در این بازدید معاون فنی حوزه درمان دانشگاه را همراهی می کردند.