• تاریخ انتشار : 1398/09/15 - 13:29
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند ارائه خدمت در جنوب استان تهران

بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند ارائه خدمت در جنوب استان تهران

در سفر یک روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به جنوب استان تهران؛ روند ارایه خدمات بهداشتی درمانی در شهرستان های ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا بررسی شد.

معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر علیرضا زالی، رییس دانشگاه، پنج شنبه ۱۴ آذرماه در سفر به جنوب استان تهران، طرح توسعه ICU بیمارستان شهدای پاکدشت با ۱۷ تخت را افتتاح و از بیمارستان های شهید مفتح ورامین، ستاری قرچک و مرکز خدمات جامع سلامت پیشوا بازدید کرد.

تامین و تجهیز دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان شهید ستاری قرچک

دکتر نمکی در ابتدا با ورود به شهرستان قرچک، از بیمارستان شهید ستاری بازدید و ضمن عیادت از بیماران بستری در بخش های اورژانس و داخلی، با همراهی مسئولان بیمارستان، روند ارائه خدمات را بررسی کرد.

در این بازدید که با حضور دکتر جان بابایی، معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشگی صورت گرفت، مقرر شد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به تامین و تجهیز بیمارستان به دستگاه سی تی اسکن و افزایش تعداد تخت های بیمارستانی از ۶۰ تخت به ۱۲۰ تخت اقدام شود.

وزیر بهداشت همچنین در گفت و گو با رسانه ها از بهره برداری هر هفته ۵۰ پروژه بهداشتی درمانی در کشور و احداث ۸ هزار و ۱۰۰ تخت بستری در مراکز درمانی خبر داد.

طرح تکمیل کلینیک ویژه بیمارستان شهید مفتح ورامین تا دهه فجر تامین بودجه می شود

وزیر بهداشت در ادامه ضمن عیادت از بیماران در بخش های بستری و اورژانس بیمارستان شهید مفتح ورامین، از بخش عفونی این بیمارستان، وضعیت آنفولانزا را پیگیری و اعلام کرد: خوشبختانه این بیماری در این منطقه به همت تلاش های کادر درمان تحت کنترل است.

وی همچنین از ساختمان تکمیل شده کلینیک ویژه بیمارستان شهید مفتح ورامین بازدید به عمل آورد و از تلاش برای تامین بودجه در حوزه کلینیک ویژه تا دهه فجر سال جاری خبر داد.

دکتر نمکی در حاشیه بازدید از این بیمارستان، بر لزوم توجه به ارائه خدمات به ۱۲۰ هزار جمعیت افغان در منطقه تاکید کرد و افزود: بسیاری از این افراد تحت پوشش بیمه نیستند که علی رغم تحمیل بار سنگین درمانی، همکاران در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به گرمی به به آنان خدمات ارائه می دهند.

وی از تامین بودجه برای ساخت پروژه جایگزین بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی شهید مفتح ورامین، در سال ۹۹ نیز ابراز امیدواری کرد.

لازم به ذکر است، عملیات ساخت این پروژه از تیرماه امسال در زمینی به مساحت ۲۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع و زیربنای ۲۲ هزار و ۴۵۰ متر مربع با دارا بودن بخش های بستری داخلی، بستری جراحی، بستری زنان و زایمان، بستری روانپزشکی، بخش های ویژه و اورژانس و با پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصد، آغاز شده و ادامه دارد.

لزوم تسریع در تکمیل پروژه بیمارستان ۹۶ تخت خوابی شهرستان پیشوا

وزیر با حضور در شهرستان پیشوا از مرکز خدمات جامع سلامت شهید صدوقی شهرستان بازدید و با مراجعین این مرکز ملاقات کرد.

وی در این بازدید بر لزوم توسعه خدمات بهداشتی در این شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: شهرستان پیشوا ۴ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری و ۱۵ خانه بهداشت روستایی دارد.

در ادامه، وزیر از محل احداث بیمارستان ۹۶ تخت خوابی شهرستان پیشوا بازدید کرد و با اشاره به اینکه این پروژه پس از پیشرفت ۱۰ الی ۱۵ درصدی متوقف شده است، افزود:  این پروژه سالهاست به دانشگاه آزاد واگذار شده و وزارت بهداشت در پی راهکاری است تا مراحل تکمیل آن به زودی آغاز شود.

وی با بیان اینکه انجام هماهنگی های لازم با دانشگاه آزاد در این راستا از اولویت های این وزارت خانه است، گفت: هدف، ایجاد بیمارستانی با محوریت آموزشی و درمانی با تولیت دانشگاه آزاد است. در غیر اینصورت هم اندیشی با نهادهای ذی ربط انجام می شود تا به زودی مراحل تکمیل این بیمارستان آغاز شود.

تعداد تخت های بخش ICU بیمارستان شهدای پاکدشت به ۱۷ تخت رسید

وزیر بهداشت و هیئت همراه در پایان سفر امروز خود، از بیمارستان ۱۳۰ تخت خوابی شهدای پاکدشت بازدید و بخش Fast Track این بیمارستان را افتتاح کرد.

از طرفی در این مراسم ۱۱ تخت در بخش ICU بیمارستان شهدای پاکدشت بهره برداری شد. قابل ذکر است تعداد تخت های این بخش از ۶ تخت به ۱۷ تخت رسید.

به گفته دکتر سعید نمکی، اولویت وزارت بهداشت تقویت ارائه خدمات در نقاط پرتراکم حاشیه شهرها به خصوص کلانشهر تهران است و بیمارستان شهدای پاکدشت نیز در این مسیر نقش اساسی بر عهده دارد.

در پایان وزیر بهداشت، طی نشستی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رییس، پرسنل و کارکنان بیمارستان تقدیر و ابراز امیدواری کرد به زودی طی نشستی نکات مدنظر و مورد درخواست دانشگاه بررسی و مشکلات مرتفع می شود.