• تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 13:46
مدیر پرستاری در دومین جلسه سرپرستاران اتاق عمل بیمارستانی:

17 درصد کادر پرستاری شاغل در دانشگاه در اتاق عمل فعالیت دارند

17 درصد کادر پرستاری شاغل در دانشگاه در اتاق عمل فعالیت دارند

مدیر پرستاری با اشاره به فعالیت 17 درصد کادر پرستاری در اتاق های عمل بیمارستان های دانشگاهی، توانمندسازی ایشان را ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فروغ مولا مدیریت پرستاری دانشگاه اظهار داشت: تعداد 146 تخت اتاق عمل و 134 تخت ریکاوری در مجموعه مراکز دانشگاهی تابعه وجود دارد.

دومین جلسه سرپرستاران اتاق عمل مراکز و بیمارستان­های دانشگاهی با حضور فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه تشکیل شد. و تعداد 1032 نفر کادر پرستاری در اتاق های عمل مشغول به کار می باشند. که در مجموع 17 درصد از کلیه کادر پرستاری شاغل در دانشگاه را شامل می شوند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به جمعیت بالای کادر پرستاری اتاق عمل، هدف از برگزاری این جلسات را توانمندسازی سرپرستاران و ارتقاء نحوه مدیریت ایشان در اتاق عمل و کاهش عوارض ناخواسته و خطاهای پزشکی ناشی از اعمال جراحی در حوزه پرستاری عنوان کرد.

وی در خاتمه با بیان نتایج بازدیدهای انجام شده کارشناسان حوزه پرستاری از اتاق های عمل، بر اهمیت توانمندسازی کادر پرستاری اتاق عمل و نقش آنان بر کنترل عفونت در بیمارستان بویژه در اتاق های عمل تاکید کرد.

تامین حداقل ­های نیروی مورد نیاز در اتاق عمل، لزوم آموزش و توانمندسازی نیروهای واحد CSSD، لزوم آموزش سوپروایزر­های بالینی در خصوص فرآیندها و نحوه چیدمان نیرو در اتاق عمل و لزوم تدوین دستورالعمل شستشو و ضدعفونی ست­ های جراحی شرکت­های تجهیزات پزشکی در اتاق­ های عمل از موارد مورد تاکید در این نشست بود.

در ادامه با ارائه گزارش بازدیدهای نظارتی کارشناسان مدیریت پرستاری از اتاق عمل­ های دانشگاهی، موارد مطرح شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است دومین جلسه سرپرستاران اتاق عمل بیمارستان های دانشگاهی با حضور کارشناسان مدیریت پرستاری دانشگاه و کلیه سرپرستاران اتاق عمل­ مراکز و بیمارستان­ های تحت پوشش در روز چهارشنبه 2 شهریور ماه در معاونت درمان برگزار شد.

• کد خبر : 120039