• تاریخ انتشار : 1394/01/25 - 12:08

آزمون طرح نیروی انسانی در رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی در روز دوشنبه مورخ 24فروردین سال جاری در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

آزمون طرح نیروی انسانی در رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

در این آزمون با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان و محدودیت مکانی در دو گروه Aو Bو در مجموع تعداد 56 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور شرکت نمودند.

با توجه به تعداد سهمیه محدود پس از برگزاری آزمون از نفرات برتر جهت مصاحبه دعوت خواهد شد و پس از تعیین محل خدمت نسبت به ارسال معرفی نامه به نیروی انسانی دانشگاه اقدام می شود.

لازم به ذکر است این آزمون در اول هر فصل برگزار می گردد و فارغ التحصیلان رشته مذکور جهت گذراندن طرح بایستی در این آزمون شرکت نمایند.