• تاریخ انتشار : 1393/04/04 - 14:27

آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی با حضور 38 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور در روز دوشنبه مورخ 2/4/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد .

آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی با حضور 38 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور در روز دوشنبه مورخ 2/4/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

در این آزمون با توجه به تعداد سهمیه محدود پس از برگزاری آزمون از نفرات برتر جهت مصاحبه دعوت خواهد شد و پس از تعیین محل خدمت نسبت به ارسال معرفی نامه به نیروی انسانی دانشگاه اقدام می شود.

لازم به ذکر است این آزمون در اول هر فصل برگزار می گردد و فارغ التحصیلان رشته مذکور جهت گذراندن طرح بایستی در این آزمون شرکت نمایند.