• تاریخ انتشار : 1396/04/25 - 09:36

آغاز بکار تکمیل پروژه بخشهای ویژه و دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره)فیروزکوه

در مراسمی که صبح روز پنجشنبه مورخ 22 تیرماه 1396 با حضوردکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، فرماندار، امام جمعه، شهردار، اعضا و نمایندگان مجمع خیرین سلامت استان تهران و شهرستان فیروزکوه و اعضای شورای شهر در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد؛ فاز دوم احداث پروژه بخشهای ویژه و دیالیز بیمارستان کار خود را آغاز کرد

شروع بکار تکمیل پروژه بخشهای ویژه و دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره)فیروزکوه

روابط عمومی معاونت درمان: در مراسمی که صبح روز پنجشنبه مورخ 22 تیرماه 1396 با حضوردکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، فرماندار، امام جمعه، شهردار، اعضا و نمایندگان مجمع خیرین سلامت استان تهران و شهرستان فیروزکوه و اعضای شورای شهر در بیمارستان امام خمینی (ره)  برگزار شد؛ فاز دوم احداث پروژه بخشهای ویژه و دیالیز بیمارستان کار خود را آغاز کرد.

فاز دوم پروژه که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در دهه مبارک فجر سال جاری به بهره برداری می رسد،  بخشهای icuو ccu  و دیالیز  تکمیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

برای این پروژه اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است، که 5 میلیارد ریال آن توسط خیرین و مابقی از محل اعتبارات دانشگاه تامین میشود.

با بهره برداری از این پروژه ظرفیت تخت های بیمارستانی از 28 تخت به 40 تخت افزایش پیدا می کند.

گفتنی است  فاز اول این پروژه، ساخت اسکلت و سقف بخشهای ویژه و دیالیز بوده که با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه در شهریور 1395 شروع و خرداد 1396 به پایان رسید.

در خاتمه از بخشهای مختلف بیمارستانی توسط معاون درمان دانشگاه بازدید بعمل آمد، و مسائل و مشکلات بیمارستان مورد گفتگو و ارزیابی قرارگرفت.