• تاریخ انتشار : 1396/12/20 - 12:02

آماده باش مراکز درمانی دانشگاه در آستانه چهارشنبه آخر سال

آماده باش مراکز درمانی دانشگاه در آستانه چهارشنبه آخر سال

روابط عمومی معاونت درمان: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از آماده باش کلیه مراکز درمانی برای خدمت رسانی به مصدومان احتمالی حوادث چهارشنبه پایانی سال خبر داد.

دکتر هاشمی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به افزایش احتمال بروز حوادث و سوانح با نزدیک شدن به مراسم شب چهارشنبه آخر سال، کلیه مراکز درمانی تابعه دانشگاه برای خدمت رسانی به مصدومان احتمالی در حالت آماده باش هستند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث گفت: حضور متخصصین مقیم در اورژانس بیمارستان، تعیین تکلیف بیماران و ایجاد فضای کافی برای پذیرش مصدومان احتمالی، ذخیره اقلام مصرفی و غیرمصرفی مرتبط در اورژانس از جمله اقدامات در راستای افزایش خدمات درمانی و کاهش عوارض بعدی ناشی از سوختگی است.

وی با اشاره به اعلام آماده باش به کلیه بیمارستان‌های تحت پوشش، خاطرنشان کرد: دستورالعمل اجرایی به کلیه بیمارستان‌ها از سوی معاونت درمان ابلاغ و لازم الاجرا شده است، همچنین آموزش‌های عمومی در سطح شهر و خصوصا مدارس استان تهران توسط کارشناسان معاونت امور بهداشتی و تکنسین های اورژانس ۱۱۵ در حال انجام است.

دکتر هاشمی با اشاره به استقرار اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق مختلف افزود: در میادین و نقاط پر تراکم شهر آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ به منظور امداد رسانی سریع‌تر به مصدومان احتمالی استقرار یافته است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گفت: کلیه پایگاه های اورژانس بیمارستان ها و اورژانس ۱۱۵ موظف هستند هرسه ساعت یکبار اطلاعات خود را درخصوص مصدومان حوادث به این مرکز ارسال کنند.

وی در خاتمه ضمن تقدیر از زحمات تمامی پرسنل حوزه فوریت های پزشکی و درمانی در ایام نوروز، به تمامی خانواده ها و والدین توصیه کرد با رعایت نکات ایمنی از بروز حوادث دلخراش و ناگوار برای فرزندان و جوانان خود جلوگیری کنند.