• تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 11:44
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

آمادگی حضور سلامت یاران برای ارائه خدمت به بیماران در مرکز پزشکی ،آموزشی و درمانی اختر

آغاز حضور سلامت یاران برای ارائه خدمت به بیماران در مرکز پزشکی ،آموزشی و درمانی اختر

برنامه سلامت یار با هدف ارائه خدمت به بیماران و افزایش سطح خدمات به بیماران، در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی اختر اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیرو تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیمارستان اختر، شهدای تجریش و مهدیه جهت اجرای برنامه سلامت یار برگزیده شدند.

در نشستی که به منظور فراهم نمودن مقدمات اجرای برنامه سلامت یار در بیمارستان اختر تشکیل شد، شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان در حضور مدیران و مسئولین مرتبط بیمارستان، به تشریح وظایف سلامت یاران و نقش آنان در ارتقاء سطح کیفی خدمات درمانی پرداخت.

سپس بعد از تشریح و تعیین محل قرار گیری سلامت یاران و ملزومات برنامه ریزی برای حضور ایشان در بیمارستان و همکاری واحد های مرتبط، سلامت یاران از نزدیک با بخش های اورژانس، درمانگاه، ترخیص، پذیرش، تصویربرداری و دیگر بخش های بیمارستان آشنا شدند.

در پایان با توجه به اینکه طبق هماهنگی های صورت گرفته، سلامت یاران با مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان در ارتباط هستند، برنامه کاری داوطلبان حضور در برنامه سلامت یار با هماهنگی مسئول مددکاری اجتماعی بیمارستان تنظیم شد.

گفتنی است در نشست مذکور مدیر بیمارستان، سوپروایزر، مترون و مسئولین مددکاری اجتماعی، درمانگاه، مدارک پزشکی، درآمد، روابط عمومی و امور مالی بیمارستان اختر حضور داشتند.

• کد خبر : 119903