• تاریخ انتشار : 1393/01/16 - 10:47

آمار مراجعان به اورژانس هاي تابعه دانشگاه در هفته دوم سال جدید

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر امير هاشمي رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه اعلام کرد: در ایام تعطیلات نوروزی از نهم تا شانزدهم فروردین ماه 93 ؛ 15585 بیمار به اورژانس بیمارستان هاي دولتی و 2035 بیمار نیز به درمانگاه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مراجعه کرده اند.

آمار مراجعان به اورژانس هاي تابعه دانشگاه در هفته دوم سال جدید

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به عملکرد این مرکز در هفته دوم فروردین ماه 93 ؛ تعداد 15585 نفر به بخشهای اورژانس بیمارستان های دولتی تابعه این دانشگاه و نیز 2035 بیمار به درمانگاه های این دانشگاه مراجعه کرده اند.

وي در ادامه اظهار داشت : ‌از مجموع بیماران مراجعه کننده به اورژانس بیمارستانهای تابعه، 1309 بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند. همچنين از بیماران مراجعه کننده به درمانگاههای دولتی تابعه دانشگاه 158 نفر در بخش ها بستری شده اند.

بنا به گفته وي در هفته دوم سال جدید؛ 491  نفر نيز تحت عمل جراحی قرار گرفتند که از این تعداد 115  بیمار از سایر مراکز و بیمارستانهای درمانی پذیرش شده اند و  74 بیمار نیز به سایر  مراکز  اعزام و 466 بیمار نیز با رضایت شخصی        مرخص شده اند.

رئيس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی معاونت درمان دانشگاه در خاتمه سخنان خود تعداد بیماران در انتظار تخت آی سی یو را 13  نفر و تعداد بیماران در انتظار بستری در بخش را 11  نفر عنوان کـرد.