• تاریخ انتشار : 1401/05/02 - 16:10
به همت اداره اعتباربخشی معاونت درمان:

آموزش استانداردهای اعتباربخشی به مسئولین فنی مراکز جراحی محدود تابعه

آموزش استانداردهای اعتباربخشی به مسئولین فنی مراکز جراحی محدود تابعه

جلسه توجیهی و آموزشی استانداردهای اعتباربخشی مراکز جراحی محدود با حضور مسئولین فنی مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اداره اعتباربخشی معاونت درمان با آغاز فرایند ارزیابی اعتباربخشی مراکز جراحی محدود در کشور از 28 تیرماه 1401، برنامه آموزشی مذکور در معاونت درمان برگزار شد.

دستورالعمل اجرایی فرایند ارزیابی اعتباربخشی، چگونگی اجرای بهینه فرایند ارزیابی، نکات اساسی و مهم سنجه های رهبری و مدیریت، مراقبت های عمومی بالینی و حقوق گیرندگان خدمت و چالش های مهم این سنجه ها از جمله موارد آموزشی مطرح شده توسط کارشناسان و ارزیابان اعتباربخشی حوزه درمان بود.

از جمله موضوعات مورد تاکید در این نشست، تاکید بر نقش مهم اجرای استانداردهای مراکز جراحی محدود در ارتقاء ایمنی بیمار، کاهش خطاهای درمانی، بهبود کیفیت خدمات درمانی و همچنین مدیریت بهینه منابع در مراکز جراحی محدود بود.

شایان ذکر است ارزیابی اعتباربخشی مراکز جراحی محدود از 28 تیرماه 1401 آغاز و تا 19 شهریور سال جاری ادامه دارد.

• کد خبر : 119101