• تاریخ انتشار : 1399/11/21 - 09:25
اداره مددکاری معاونت درمان برگزار کرد:

آموزش خودمراقبتی در سلامت روان در حوزه های تاباوری، وسواس فکری عملی و اضطراب اجتماعی

اداره مددکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به نیاز سنجی آموزشی انجام شده و نیاز مددکاران اجتماعی مراکز درمانی کارگاه آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان در حوزه های تاب آوری، وسواس فکری عملی و اضطراب اجتماعی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: دوره آموزشی خودمراقبتی در سلامت روان، به صورت وبینار و برای پرسنل ستاد معاونت درمان، مددکاران اجتماعی مراکز درمانی و روانشناسان بالینی شبکه های بهداشتی و تابعه در روز یکشنبه 19 بهمن ماه 99 تشکیل شد.

دکتر محمدرضا غفارزاده مدیر گروه محترم سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه و مدرس دوره مذکور، پیرامون فواید آموزش سرسختی و تاباوری روانی، ویژگی های افراد تاباور، عوامل موثر در افزایش تاباوری، خود مراقبتی در اختلال وسواس فکری –عملی، عوامل خطر، علائم و درمان اختلال وسواس فکری عملی، اضطراب اجتماعی و موضوعات مرتبط مطالبی را ارائه کرد و پاسخگویی سوالات شرکت کنندگان بود.

شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان نیز با اشاره به شرایط ویژه در بحران شیوع بیماری کووید 19، افزایش اختلالات روانی در افراد و اعضای خانواده را از عوارض این اپیدمی عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: مددکاران، روانشناسان و مشاورین اجتماعی به دلیل نوع کاری که دارند با سختی هایی مواجه هستند. و به همین دلیل مددکاران اجتماعی و روانشناسان بالینی می بایست نسبت به شناخت علائم و ویژگی ها و نوع برخورد با مبتلایان به اختلالات روانی آگاهی بیشتری داشته باشند.

میرباقری در خاتمه، ارائه خدمات مشاوره اجتماعی و روانی و لینک به متخصصین امر به مراجعین خود را به همکاران خود یادآور شد.