• تاریخ انتشار : 1396/08/22 - 12:01

ابراز همدردی رئیس دانشگاه با زلزله زدگان غرب کشور/دکتر آقاجانی: خادمان سلامت از حادثه دیدگان حمایت می کنند

ابراز همدردی رئیس دانشگاه با زلزله زدگان غرب کشور

معاونت درمان: دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی پیامی جان باختن هموطنان درحادثه ناگوار زلزله غرب کشور را تسلیت گفت و ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، بر تلاش نیروهای درمانی و آمادگی دانشگاه برای خدمت رسانی تأکید کرد.

متن پیام به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

بار دیگر حادثه زلزله، خطه ای دیگر از میهن عزیز را در ماتم و اندوه فرو برد و قلب مردمان غیور دیار غرب ایران را آزرده ساخت. با اندوه فراوان این مصیبت را به همه مردم شریف ایران و علی الخصوص بازماندگان تسلیت عرض می نمایم.

با آرزوی شفای عاجل برای همه مصدومین این حادثه، آمرزش و آرامش روح همه جان باختگان را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

جامعه پزشکی و کادر درمانی کشور و بویژه نیروهای تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ساعات اولیه وقوع حادثه در حالت آماده باش قرار گرفته و همه امکانات خود را برای خدمت رسانی بیشتر در این حادثه به کار خواهند گرفت. خادمان سلامت با ارائه خدمات تخصصی از حادثه دیدگان حمایت می کنند.

دکتر محمد آقاجانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»