• تاریخ انتشار : 1395/10/12 - 14:16

اتاق های عمل بیمارستان طالقانی افتتاح شد/ ۷۶۰ متر فضای جدید با تجهیزات نوین

اتاق های عمل بیمارستان آیت ا.. طالقانی ، با حضور استادان پیشکوست دکتر فاضل رئیس بخش جراحی عروق و پیوند اعضاء ،دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ، دکتر پیروی رئیس بخش جراحی عمومی ، دکتر علیزاده رئیس بیمارستان ، دکتر قاسمی مدیر بیمارستان و جمعی ازروسا ، پزشکان ، مسئولین و پرسنل اتاق عمل، ۱۲ دی ماه افتتاح شد

اتاق های عمل بیمارستان طالقانی افتتاح شد

اتاق های  عمل بیمارستان آیت ا.. طالقانی، با حضور استادان پیشکوست دکتر فاضل رئیس بخش جراحی عروق و پیوند اعضاء ،دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر پیروی رئیس بخش جراحی عمومی، دکتر علیزاده رئیس بیمارستان، دکتر  قاسمی مدیر بیمارستان و جمعی ازروسا، پزشکان، مسئولین و پرسنل اتاق عمل، ۱۲دی ماه افتتاح شد.

همزمان با شروع به کار اتاق های عمل جدید در بیمارستان طالقانی، اولین جراحی آپاندکتومی در اتاق عمل شماره ۲انجام شد.

این بخش با فضایی بالغ بر  ۷۶۰متر مربع مشتمل بر اتاق های عمل، تختهای ریکاوری، تختهای آماده سازی و سایر فضاهای پشتیبانی مورد نیاز شامل اتاق های استریل، اسکراب، بخش معاینه سرپایی و تجهیزات مدرن،  احداث و آماده بهره برداری شد.

تجهیز اتاق عمل های فوق بطور کامل و با تجهیزاتی از قبیل تخت های جراحی، تختCRM ، دستگاهCRM ، الکتروشوک،ماشین بیهوشی، مانیتور علائم حیاتی، اتوکلاو رومیزی و... صورت گرفته است.

در حال حاضر بیمارستان طالقانی با ۳ اتاق عمل در اتاق عمل شماره یک واقع در طبقه دوم و ۹اتاق عمل فعال در اتاق عمل شماره ۲واقع در طبقه سوم ، مجهز به دستگاه ها و امکانات پیشرفته جراحی است.