• تاریخ انتشار : 1400/11/08 - 12:13
با حضور مدیر پرستاری دانشگاه در میز خدمت سلامت بیمارستان مهدیه:

اجرای برنامه میز خدمت سلامت در بیمارستان های تابعه دانشگاه

حضور مدیر پرستاری دانشگاه در برنامه میز خدمت سلامت بیمارستان مهدیه

مدیر پرستاری دانشگاه با حضور در میز خدمت سلامت به سوالات کادر پرستاری بیمارستان مهدیه پاسخ داد و بصورت حضوری به مشکلات آنها رسیدگی کرد.

فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از اجرای برنامه میز خدمت سلامت در بیمارستان های تابعه دانشگاه خبر داد.

وی درخصوص اجرای این برنامه، گفت: کادر پرستاری دانشگاه از نظر تعداد، بزرگترین گروه شغلی دانشگاه بوده و با  چالش های متنوع روبرو می باشند. به ویژه در زمان بحران پاندمی کووید 19 این چالش ها وسیعتر و متنوع تر شده و توجه به مشکلات کادر پرسناری در این شرایط بحرانی لازم و ضروری است. اجرای برنامه میز خدمت میتواند راهی مناسب در شناسایی و رفع این مشکلات باشد.

مدیر پرستاری دانشگاه افزود: از دیگر اهداف برگزاری این جلسات دوستانه، ایجاد امکان ارتباط مستقیم مدیر پرستاری با کادر پرستاری و توضیح در خصوص آخرین استانداردها و دستورالعمل های حوزه پرستاری و حوزه نیروی انسانی است. همچنین علاوه بر میز خدمت، در نشستی با حضور مدیر پرستاری و سرپرستاران مرکز، پیرامون سوالات ایشان در حوزه های مختلف درمانی بحث و تبادل نظر می شود.

خانم مولا در خاتمه یادآور شد: برنامه میز خدمت سلامت با حضور در بیمارستان مهدیه آغاز شده و جلسات مشابه در سایر بیمارستان ها نیز برگزار خواهد شد، تا مدیر پرستاری دانشگاه از نزدیک در جریان مسائل و چالش های حوزه پرستاری قرار گرفته و پیگیری لازم جهت حل این مشکلات از مراجع ذی صلاح دانشگاهی و غیردانشگاهی انجام شود.

گفتنی است مدیر پرستاری دانشگاه، روز چهارشنبه 6 بهمن ماه، با حضور در بیمارستان مهدیه ضمن گفت و شنود با کادر پرستاری و دریافت مسائل ایشان، در نشستی با مدیر پرستاری و سرپرستاران آن مرکز به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط با کادر پرستاری پرداخت.