• تاریخ انتشار : 1392/06/27 - 08:43

اداره مددكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به معاونت بهداشت وزارت متبوع ملحق شد

اداره مددكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از حوزه وزارتي منفك و به دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشت ملحق شد.

اداره مددكاري به معاونت بهداشت ملحق شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان  ؛ براساس موافقتنامه بین معاونت درمان و بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از اين پس انجام وظايف اداره مددكاري وزارت متبوع به طور كلي با نظارت معاونت بهداشت و  امور مددکاری مربوط به حوزه درمان از طریق معاونت درمان جاری خواهد شد.

در اين موافقتنامه تاكيد شده است: «مددكاري اجتماعي با توجه به توانايي ذاتي آن و براساس آموخته‌هاي فارغ‌التحصيلان اين رشته، مي‌تواند نقش مهمي در ارتقاي نظام سلامت كشور به خصوص در حوزه‌هاي بهداشت و درمان داشته باشد و ارتباط كاري اين اداره با شرح وظايف دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد معاونت بهداشت، مرتبط است.»

گفتني است اين مصوبه در تاريخ 24 شهريور ماه سال جاري از سوي معاونت بهداشت به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور ابلاغ شده است.
  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی