• تاریخ انتشار : 1398/12/27 - 15:16
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

ادامه همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با خیرین در تامین تجهیزات درمانگران بیماری کرونا / تامین دستگاه اکسیژن ساز در شهرستان های پاکدشت و قرچک

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه همکاری خود با خیرین سلامت اقدام به تامین تجهیزات بیمارستانی برای بیمارستان های درمانگر بیماری کرونا در شهرستان های پاکدشت و قرچک کرد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه به گزارش اداره نیازسنجی تجهیزات پزشکی این معاونت از خرید و اهدا دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی به ظرفیت 600 لیتر در دقیقه به بیمارستان های زعیم پاکدشت و شهید ستاری قرچک خبر داد.

معاونت درمان با همکاری گروه صنعتی گلرنگ و حمایت های فرمانداری شهرستان پاکدشت دستگاه مذکور را برای بیمارستان زعیم تهیه و در اختیار بیمارستان های درمانگر بیماری کرونا ( کویید 19 ) قرار داد.

همچنین گروه صنعتی گلرنگ، تامین قسمتی از هزینه خرید اکسیژن ساز بیمارستان شهید ستاری قرچک را نیز متقبل شده است.

شایان ذکر است تامین اکسیژن پایدار و پیوسته در فرایند بهبود بیماران کرونایی نقش بسزایی دارد.

روابط عمومی معاونت درمان ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی کادر ستادی و پشتیبانی حوزه درمان دانشگاه، از اقدام گروه صنعتی گلرنگ و مساعدت ایشان در شرایط کنونی کشور تشکر و قدردانی کرد.