• تاریخ انتشار : 1402/01/26 - 12:25
با تلاش اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان :

ارائه تسهیلات برای سفرهای درمانی کودکان بیمار در بیمارستان های شهر تهران فراهم شد

به منظور آشنایی مددکاران اجتماعی با نحوه ارائه خدمت و نحوه همکاری با خیریه سیمرغ، وبیناری در روز یکشنبه 20 فروردین ماه برگزار شد

امکان استفاده از سفرهای درمانی رایگان برای کودکان ساکن شهرستانی که برای درمان به مراکز درمانی تهران مراجعه نمودند ، با همکاری موسسه خیریه سیمرغ فراهم شد

ارائه تسهیلات برای سفرهای درمانی کودکان بیمار

امکان استفاده از سفرهای درمانی رایگان برای کودکان ساکن شهرستانی که برای درمان به مراکز درمانی تهران مراجعه نمودند، با همکاری موسسه خیریه سیمرغ فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی از ارائه خدمات حمایتی برای سفرهای درمانی بیماران کودک خبر داد.

سرپرست اداره مددکاری با اشاره به همکاری موسسه خیریه سیمرغ در اجرای این خدمت، اظهار داشت: در نشست مشترک مسئولین مددکاری اجتماعی دانشگاه‌های استان تهران با اداره مددکاری اجتماعی و اداره کل خیرین وزارت بهداشت، هماهنگی‌های لازم برای استفاده از ظرفیت خدمت بیمارستان‌های دانشگاهی انجام شد.

وی یادآور شد: از زمستان سال ۱۴۰۰ این طرح بصورت آزمایشی در بیمارستان‌های مفید، علی اصغر، مرکز طبی، بهرامی و فهمیده اجرا شد، که در سال جاری با پیگیری‌های انجام شده، کلیه بیمارستان‌ها می‌توانند از این خدمت استفاده کنند.

خانم میرباقری درخصوص شرایط بهره مندی بیماران از این طرح، گفت: مددکاران مراکز درمانی با سرکشی روزانه از بخش‌ها و مراجعه بیماران بستری در بیمارستان بیماران را شناسایی می‌کنند، و پس از بررسی وضعیت مالی خانواده و جسمی بیمار، هزینه‌های سفر و جابجایی بیمار را با همکاری موسسه پرداخت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه، بهره مندی از این خدمت به تشخیص مددکاران اجتماعی است، یادآور شد: تلاش حوزه مددکاری حمایت روانی، اجتماعی و اقتصادی از بیمار است؛ از این رو ایشان با بررسی‌های علمی و تجربی خود، نیازمندان خدمت را در بیمارستان شناسایی و برای آسودگی خاطر بیمار و خانواده آن تلاش می‌کنند.

مرتضی کی منش سرپرست موسسه سیمرغ در وبینار آموزشی مددکاران، اظهار داشت: طی تفاهمنامه‌ ای که میان موسسه سیمرغ و وزارت بهداشت منعقد شد، سیمرغ مسئولیت تامین بخشی از سفرهای درمانی بیمارستان‌ های مستقر در شهر تهران را بر عهده گرفت.

وی درخصوص خدمات سیمرغ در این قرارداد، افزود: خدمات سیمرغ شامل عرضه رایگان بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس از محل زندگی به بیمارستان تحت درمان و بالعکس می‌باشد، همچنین رزرو رایگان هتل و اقامتگاه بخش دیگر خدمات سیمرغ است. البته  عمده این خدمات با مشارکت شرکت‌های فعال در حوزه صنعت سفر تأمین می‌شود.

سرپرست موسسه سیمرغ یادآور شد: بنا بر درخواست ارائه شده از سوی واحد مددکاری بیمارستان‌ ها، برای یک نفر بیمار و یک نفر همراه، بلیط هواپیما، قطار یا اتوبوس تهیه می‌شود. البته در صورت وخامت حال بیمار و توصیه پزشک، سیمرغ خود را به تامین سفر هوایی متعهد می‌ داند.

گفتنی است به منظور آشنایی مددکاران اجتماعی با نحوه ارائه خدمت و نحوه همکاری با خیریه سیمرغ، وبیناری در روز یکشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

سوسن مازیارفر به عنوان نماینده موسسه خیریه سیمرغ در این وبینار بعنوان مدرس، ضمن ارائه گزارش خدمات موسسه و چگونگی برقرای ارتباط با کادر موسسه، پیرامون نحوه دریافت خدمات توسط مددکاران اجتماعی بیمارستان ها، شرایط گروه هدف دریافت کننده خدمات سفرها و… مطالبی را بیان کرد.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

0 تعداد نظرات