• تاریخ انتشار : 1398/02/09 - 08:10

استانداردهای گروه زنان و رادیولوژی با حضور معاون درمان دانشگاه بررسی شد

جلسه بررسی استانداردهای گروه زنان و رادیولوژی با حضور معاون درمان دانشگاه و خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان در معاونت درمان تشکیل شد

استانداردهای گروه زنان و رادیولوژی با حضور معاون درمان دانشگاه بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بررسی استانداردهای گروه زنان و رادیولوژی با حضور معاون درمان دانشگاه و خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان در روز یک شنبه 8 اردیبهشت 1398 در معاونت درمان تشکیل شد.

از آنجا که استانداردهای ارائه خدمات با از بین بردن شکاف در دانش و تسهیل تصمیم گیری آگاهانه به عنوان یک ابزار ارزیابی بیرونی در پرداخت های بیمه ای مورد استفاده قرار می گیرند، در جلسه مذکور ضمن بررسی قوانین بالادستی و اهداف بیان شده در نقشه تحول نظام سلامت، بر لزوم به کارگیري نظام مند استاندارد های خدمات سلامت تاکید شد.

دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه با تاکید بر لزوم بررسی علمی استاندارد های ابلاغ شده، بر اهمیت اجرای استانداردها در راستای پیشگیری از کسورات بیمه ای تاکید کرد.

سپس پیرامون سونوگرافی، رشد جنین و IUGRغیر داپلر به عنوان نمونه ای از استانداردهای ابلاغ شده، چالش های اجرایی استاندارد ها و راهکارهای تسهیل اجرای استانداردها بحث و تبادل نظر شد.

در خاتمه مقرر شد با بررسی استاندارهای ارسالی در گروه های تخصصی مربوطه، نظرات و پیشنهادات برای بازنگری های لازم به معاونت درمان ارسال شود.

گفتنی است در این نشست دکتر هاشمی معاون فنی، دکتر ملاجعفری مدیریت اقتصاد درمان و آمار، نماینده مدیر گروه رادیولوژی و جمعی از کارشناسان حوزه معاونت درمان حضور داشتند.