• تاریخ انتشار : 1395/05/03 - 09:56

استفاده از ظرفیت دانشجویی در طرح ساماندهی اورژانس بیمارستان های منتخب تابعه دانشگاه

استفاده از ظرفیت دانشجویی در طرح ساماندهی اورژانس بیمارستان های  منتخب تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه کارشناسی بررسی راهکارهای استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در طرح ساماندهی اورژانس بیمارستان های منتخب دانشگاه در روز شنبه 2 مرداد ماه برگزارشد.

دکتر خسرو رحمانی معاون درمان دانشگاه در ابتدای جلسه ضمن تشریح این طرح و چگونگی استفاده از ظرفیت دانشجویی در طرح ساماندهی اورژانس بیمارستان های منتخب، حضور نیروهای جوان و آگاه را عامل مهمی در ارتقاء سطح خدمت رسانی به بیماران دانست.

دکتر رحمانی استفاده از نیروی دانشجویان تحت عنوان هدایت گر بیمار در اورژانس ها را یکی از مهمترین اقدامات مشترک حوزه درمان و دانشجویی دانست و خاطرنشان کرد: ریاست دانشگاه نیز در انجام این طرح جهادی موافقت خود را اعلام کرده است و همین امر زمینه را برای یک حرکت موثر در رضایت مندی بیماران خواهد داشت.

دکتر خانی جزنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با استقبال از اجرای این طرح، آمادگی خود را در اجرای هرچه بهتر این طرح اعلام کردو افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اجرای طرح عظیم دستان بهشتی، توانایی خود را در اجرا و همبستگی با اهداف دانشگاه ثابت کردند.

در این نشست مقرر شد شیوه نامه چگونگی اجرای طرح و انجام کارشناسی های لازم در کمیته یی مشترک از کارشناسان معاونت درمان، معاونت دانشجویی و فرهنگی و دانشکده پرستاری دانشگاه تعیین شود.

همچنین در ادامه این نشست ضمن بحث و گفتگو، مقدمات امکان ادامه تحصیل کارکنان دیپلمه شاغل در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در رشته کاردانی فوریت های پزشکی فراهم شد.

گفتنی است در این نشست که با هماهنگی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد؛ دکتر خسرو رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر جزنی معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه، دکتر عباس زاده رییس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر طباطبایی نژاد مدیر امور آموزشی دانشگاه، دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، دکتر عظیمی رییس اداره پرستاری دانشگاه، یوسفی جانشین مدیر امور نیروی انسانی دانشگاه، نریمانی مدیر امور دانشجویی و فرهنگی و مظاهری معاون مدیر دانشجویی حضور داشتند.