• تاریخ انتشار : 1394/02/07 - 08:54

استقرار ستاد هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد انتخابات نظام پرستاری استان تهران با ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از 20 فرودین ماه سال جاری فعالیت خود را در معاونت درمان این دانشگاه آغاز نمود.

دکتر لیلا عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان دبیر ستاد اجرایی انتخابات گفت: این انتخابات هر 4 سال و با هدف تلاش و کوشش در جهت اصلاح، رشد و تعالی حرفه پرستاری، حفظ حقوق پرستاران و مردم در قبال خدمات پرستاری، حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران، اجرای موازین و ارزش های اسلامی و رعایت اخلاق پزشکی در بخش پرستاری انجام می گیرد.

مدیر اداره پرستاری و مامایی خاطرنشان کرد: این انتخابات در جهت تعیین هیات مدیره و اعضاء شورای عالی نظام پرستاری شهر تهران و شهرستان های تابعه انجام می گیرد؛ و در هر استان رییس دانشگاه علوم پزشکی مسئول اجرایی این انتخابات است که امسال نیز همانند دوره های قبل این مسئولیت در استان تهران بعهده ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفته است.

اولین جلسه هیات اجرایی استان تهران نیز با حضور 15 نفر از نمایندگان مراکز درمانی شهر تهران و 5 نفر از شهرستان‌های ورامین، اسلامشهر، شهر ری و شهریار در روز سه شنبه مورخ 25 فروردین ماه سال جاری در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

دکتر عظیمی در این نشست درخصوص ساختار انتصابات نظام پرستاری، برنامه زمان بندی هر یک از مراحل اجرایی، شرح وظایف هیات های اجرایی، چگونگی اطلاع رسانی به داوطلبین کاندیداتوری، فرم های مورد نیاز و پورتال انتخابات توضیحاتی را بیان کرد.

گفتنی است در این نشست به سوالات مطرح شده توسط هر یک از اعضاء پاسخ و راهکارها و پیشنهادهای مطرح شده در رابطه با مراحل اجرایی ارائه و در دستور کار این ستاد قرار گرفت.

• کد خبر : 19165