• تاریخ انتشار : 1393/04/09 - 08:03

اطلاعیه جذب پزشکان متخصص با شرایط عالی جهت برنامه مقیمی طرح تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: در راستای اجرای مطلوب برنامه حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های وابسته به وزارت متبوع از مجموعه دستورالعمل های برنامه طرح تحول نظام سلامت، این معاونت جهت تامین نیروهای متخصص درمانی در رشته های ارتوپدی، جراحی عمومی، بیهوشی، جراحی عروق، داخلی، قلب، زنان و جراحی مغز و اعصاب با شرایط عالی دعوت به همکاری می نماید.

قابل توجه پزشکان متخصص باآغاز مرحله دوم طرح تحول نظام سلامت

متقاضیان همکاری می توانند درخواست خود را در اسرع وقت به این معاونت به آدرس : تهران. تقاطع خیابان حافظ و جمهوری اسلامی. ساختمان حافظ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی. طبقه ششم. دبیرخانه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران ارسال و یا از طریق نمابر با شماره تماس 66761139 به ستاد طرح تحول معاونت درمان ارسال نمایند.