• تاریخ انتشار : 1396/08/22 - 15:43

اعزام اولین گروه کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به حادثه دیدگان زلزله در غرب کشور

در پی وقوع زلزله 7.٣ ریشتری شب گذشته در مرز ایران و عراق، پس از هماهنگی های صورت گرفته توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با EOC وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تیم درمانی این دانشگاه جهت کمک به مصدومین به مناطق زلزله زده اعزام شد

اعزام اولین گروه کادر درمانی دانشگاه شهید بهشتی به حادثه دیدگان زلزله در غرب کشور

روابط عمومی معاونت درمان: در پی وقوع زلزله 7.3 ریشتری شب گذشته در مرز ایران و عراق، پس از هماهنگی های صورت گرفته توسط مرکز  مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه  با EOCوزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تیم درمانی این دانشگاه جهت کمک به مصدومین به مناطق زلزله زده اعزام شد.

دکتر میر هاشمی سرپرست معاونت درمان دانشگاه و جانشین رئیس کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه، وقوع حادثه غم بار زلزله در غرب کشور و درگذشت جمعی از هموطنان عزیز را به ملت شریف و بویژه خانواده های مصیبت زده تسلیت گفت.

وی  با اشاره به اعزام اولین گروه 30 نفره کادر تخصصی درمانی متشکل از جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی، طب اورژانس، بیهوشی و کارشناسان پرستاری، اتاق عمل و بیهوشی به مناطق زلزله زده، از آماده باش کلیه امکانات و تجهیزات درمانی دانشگاه جهت خدمت رسانی به اسیب دیدگان این حادثه خبر داد.

دکتر میرهاشمی افزود: با دریافت اعلام خبر وقوع حادثه مذکور، اتاق بحران دانشگاه در شب یکشنبه فعال و ضمن اعلام اماده باش به کلیه مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه، ظرفیت تخت های فعال بخش اورژانس و بخش های جراحی بیمارستان ها جهت پذیرش مصدومین اعزامی افزایش یافت.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه  خاطرنشان کرد: این دانشگاه آمادگی کامل در پذیرش و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مصدومین مناطق زلزله زده را دارد.