• تاریخ انتشار : 1400/06/24 - 09:46
به گفته مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اعلام آمادگی 65 بیمارستان براي مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون کووید 19

بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به دنبال سیاست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تزریق واکسن کووید 19 در کوتاه ترین زمان ممکن اعلام، آمادگی کردند

اعلام آمادگی 65 بیمارستان جهت مشارکت در طرح ملی واکسیناسیون کووید 19

بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دنبال سیاست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تزریق واکسن کووید 19 در کوتاه ترین زمان ممکن اعلام، آمادگی کردند.

فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: به دنبال فراخوان همکاری به مراکز درمانی تابعه، تاکنون 65 بیمارستان جهت مشارکت در این طرح ملی و جهادی اعلام آمادگی کرده اند. که از روز سه شنبه 23 شهریور در برخی بیمارستان ها آغاز شد.

مدیر پرستاری دانشگاه اظهار داشت: از روز ۳شنبه ۲۳شهریور، پایگاه های واکسیناسیون در بیمارستان های بینا، دادگستری، پاسارگاد، ۱۵خرداد تهران، گلستان، کودکان مفید، نگاه و شهدای گمنام شروع به کار کرده و در لیست سیستم نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: در این پایگاه ها در حال حاضر نوبت اول و دوم واکسن سینوفارم به هموطنان تزریق می شود. لازم به ذکر است که افراد بر اساس گروه های سنی اعلام شده توسط وزارت بهداشت، از طریق سامانه https://salamat.gov.ir/  می توانند پایگاه این بیمارستان ها را جهت مراجعه انتخاب نمایند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: بیمارستان های امام حسین (ع)، زعیم پاکدشت، شهدای پاکدشت، بعثت، اختر، برکت شهید ستاری قرچک، بازرگانان و مهدیه در گام بعدی به شبکه نوبت دهی تزریق واکسن خواهند پیوست.

وی درخصوص آموزش پرسنل برای تمهیدات لازم درخصوص فرایند نگهداری و اجرای طرح واکسیناسیون گفت: کلاس آموزشی در سه روز متوالی دوشنبه مورخ 22/06/1400، سه شنبه مورخ 23/06/1400 و چهارشنبه مورخ 24/06/1400 جهت رابطین معرفی شده کلیه مراکز برگزار شد.

مدیر پرستاری با اشاره به اهمیت فرایند آموزش در این طرح، افزود: کلاس های مربوطه توسط مدیریت پرستاری برگزار شد. و سخنرانان مدعو از معاونت امور بهداشتی دانشگاه در خصوص فرآیند واکسیناسیون اعم از تحویل، تزریق، نگهداری و ثبت در سامانه سیب، به نمایندگان بیمارستان ها آموزش های لازم را ارائه کردند.

وی تاکید کرد: بدیهی است راه اندازی پایگاه واکسیناسیون هر بیمارستان، پس از آموزش رابط هماهنگ کننده انجام خواهد شد. و پایگاه های مذکور به تدریج در کلیه بیمارستان ها اعم از دولتی، خصوصی، وابسته به نیروهای مسلح، خیریه و تامین اجتماعی فعال می شود.

مدیر پرستاری دانشگاه در خاتمه از همکاران حوزه بهداشت و درمان دانشگاه که در این روزها و سال های سخت برای سلامت جامعه تلاش می کنند، ضمن خسته عرض خدا قوت، تشکر و قدردانی کرد.