• تاریخ انتشار : 1401/04/27 - 09:34
قابل توجه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه:

اعلام کمبودهای تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی در سامانه الکترونیکی MDR

با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیکی MDR کلیه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه می بایست هرگونه کمبود و مشکل در تامین تجهیزات و نیز ملزومات آزمایشگاهی، مشکلات کیفی مربوط به کیت را از طریق ورود در سامانه http://imed.ir اعلام کنند

اعلام کمبودهای تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی در سامانه الکترونیکی MDR

با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیکی MDR کلیه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه می بایست هرگونه کمبود و مشکل در تامین تجهیزات و نیز ملزومات آزمایشگاهی، مشکلات کیفی مربوط به کیت را از طریق ورود در سامانه http://imed.ir  اعلام کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت در این سامانه برای کلیه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعم از خصوصی، دولتی، درمانگاهی و بیمارستانی به طور اختصاصی نام کاربری و رمز ورود تعیین کرده است.

در سامانه IMED اداره کل تجهیزات پزشکی امکان مشاهده فهرست تجهیزات پزشکی، شرکت های وارد کننده مجاز تجهیزات و کیت های آزمایشگاهی، تولید کنندگان دارای پروانه ساخت و نیز قسمت تجهیزات مورد تایید وجود دارد.

ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ فنی ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﺗﺤﺖ ﭘﻮﺷﺶ موظف می باشند کمبود های تجهیزات و ملزومات پزشکی و مشکلات کیفی مربوط به کیت های مصرفی خود را در این سامانه ثبت نمایند.

به گفته مدیریت نظارت بر امور آزمایشگاه ها، این سامانه بدلیل ثبت به موقع مشکلات از سوی آزمایشگاه ها، این امکان را فراهم می آورد ﺗﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﺪﻥﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎﯼ ﺍﺣﺘﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺑﺤﺮﺍﻥ، ﮔﺰﺍﺭﺵﻫﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﻭ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﮐﻞ ﺍﻣﻮﺭ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﻭ ﻣﻠﺰﻭﻣﺎﺕ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ، ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﺮﺗﻔﻊ شود.

ضرورت دارد در صورتیکه آزمایشگاهی نام کاربری و رمز عبور دریافت نکرده، نسبت به تکمیل اطلاعات خود در قالب برنامه اکسل شامل : مشخصات ازمایشگاه، نام موسس و مسئول فنی، درخواست کتبی موسس یا مسئول فنی خود را به مدیریت نظارت بر امور ازمایشگاه ها ارسال نماید، تا پس از مکاتبه با آزمایشگاه مرجع سلامت و اداره کل تجهیزات پزشکی دسترسی به سامانه مذکور امکان پذیر شود.

شایان ذکر است چنانچه مسئولین فنی آزمایشگاه های تحت پوشش در دسترسی به سامانه مذکور و ثبت کمبودها مشکلی دارند، شایسته است مشکلات موجود را به ایمیل مدیریت نظارت برامور ازمایشگاه معاونت درمان گزارش نمایند.

ایمیل مدیریت نظارت بر امور آزمایشگاه : labtreatment@sbmu.ac.ir