• تاریخ انتشار : 1401/05/31 - 11:11
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

افتتاح اولین کلینیک ویژه دندانپزشکی با تعرفه دولتی در محدوده دانشگاه

افتتاح اولین کلینیک ویژه دندانپزشکی با تعرفه دولتی در محدوده دانشگاه

اولین کلینیک ویژه دندانپزشکی با تعرفه دولتی در بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاهی و شهری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اولین کلینیک ویژه دندانپزشکی با ظرفیت شش دستگاه یونیت دندانپزشکی و استقرار رادیوگرافی دیجیتال دندان افتتاح و آماده خدمت رسانی به مردم شهرستان ورامین و شهرهای اطراف است.

کلینیک ویژه دندانپزشکی در حال حاضر با حضور 4 دندانپزشک عمومی در روز دوشنبه 14 مردادماه به بهره برداری رسیده است.

شایان ذکر است ارائه خدمات دندانپزشکی در کلینیک ویژه دندانپزشکی شهرستان ورامین با تعرفه های دولتی و بصورت شبانه روزی انجام می شود.

• کد خبر : 119805