• تاریخ انتشار : 1397/02/05 - 08:51

افتتاح بخش های جدید بیمارستان شهدای تجریش با حضور معاون درمان وزیر بهداشت

بخش های ارتوپدی، مراقبت های روزانه(Day Care) و بخش جدید اورژانس بیمارستان شهدای تجریش با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح و راه اندازی شد

افتتاح بخش های جدید بیمارستان شهدای تجریش با حضور معاون درمان وزیر بهداشت

معاونت درمان: بخش های ارتوپدی، مراقبت های روزانه(Day Care) و بخش جدید اورژانس بیمارستان شهدای تجریش سه شنبه  ۴ اردیبهشت ماه با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه و مسئولان بیمارستان افتتاح و راه اندازی شد.

بازسازی و نوسازی بخش اورژانس بیمارستان شهدای تجریش با زیر بنای ۹۸۰ متر مربع در ۲ طبقه انجام شده است که در مجموع ۲۶ تخت شامل ۱۰ تخت بیماران حاد و ۱۶ تخت بیماران تحت نظر به اورژانس اضافه شد.

با اقدامات انجام شده هم اکنون این اورژانس دارای بخش های درمانی و سریع، بخش حاد، بخش تحت نظر زیر ۶ ساعت و بخش تحت نظر جهت بستری موقت ۶ تا ۱۲ ساعت، به همراه تمام واحدهای اداری، مالی، رادیولوژی و آزمایشگاه است.

بازسازی و راه اندازی بخش ارتوپدی با زیر بنای ۴۰۰ متر مربع نیز، از دیگر بخش هایی بود که امروز در بیمارستان شهدای تجریش افتتاح شد.بخش ارتوپدی دارای ۱۴ تخت شامل ۶ اتاق ۲ تخته و ۲ اتاق یک تخته است. واحد مراقبت روزانه یاDay Care با زیر بنای ۷۰ متر مربع نیز در مجاورت اتاق های عمل بیمارستان با هفت تخت راه اندازی شد.

دکتر جان بابابی معاون درمان وزیر بهداشت در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه بیمارستان شهدای تجریش به دلیل وجود انسان‌های بزرگ و مفاخر در آن، عنوان کرد: بیمارستان شهدای تجریش در سطح ملی به کشور خدمت می‌کند.

وی با اشاره به طرح تحول سلامت گفت: این طرح با عنوان دسترسی عادلانه مردم به بهداشت و خدمات ارزان ایجاد شده است و شعار سازمان جهانی بهداشت مبنی بر سلامت برای همه نیز در این راستا است؛ در حالی که طرح تحول سلامت این شعار را از سه سال گذشته عملی کرده و از افتخارات نظام است.

معاون درمان افزود:‌ هر تغییر و پیشرفتی که در حوزه سلامت تهران رخ می‌دهد، دیگر بحث استانی نیست، بلکه ملی است. هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارائه خدمات به بیش از ۵ میلیون نفر یکی از بیشترین مناطق تحت پوشش کشور را در اختیار دارد.

دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان اینکه بیمارستان شهدای تجریش در سال ۱۳۳۰افتتاح شده است عنوان کرد: اولین بخش‌های این بیمارستان به ۷۰سال پیش بازمی‌گردد و از مهم‌ترین بیمارستان‌های تهران در شمال و شمال شرق تهران است.

به گفته وی، این بیمارستان مرکز اصلی پذیرش بیمارستان اورژانسی و مرکز جراحی این منطقه است.

همچنین دکتر محسنی رییس بیمارستان شهدای تجریش با اشاره به مراجعه بسیار بیماران به این بیمارستان عنوان کرد بابرگزاری چندین جلسه شناسایی فرایند و با استفاده از روش‌های مدیریتی جدید توانستیم در فضای فیزیکی، نیروهای انسانی و ... تغییرات مثبتی در بیمارستان ایجاد کنیم.

وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در اورژانس این بیمارستان گفت:‌ این بخش به سه بخش تقسیم شده که فراینده‌های ورود و خروج بیمار را با فرایندهای بهینه و کاربردی اجرا می‌کند؛ به گونه‌ای که بیماران باید در طی شش ساعت از اورژانس خارج شوند.

دکترمحسنی با اشاره به ضرورت نیاز به بخش ارتوپدی در بیمارستان به دلیل درخواست‌های مردم اظهار کرد: دراین راستا بخش اورتوپدی در این بیمارستان با حضور سه متخصص ایجاد شده است.