• تاریخ انتشار : 1396/12/23 - 11:31

اقدامات دانشگاه در مراسم چهارشنبه آخر سال / کاهش 63 درصدی موارد منجر به بستری

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از تعداد 310 مصدوم در چهارشنبه سوری پایان سال در حوزه دانشگاه خبر داد.

رئیس مرکز حوادث دانشگاه گفت: امسال تعداد 310 نفر در بیمارستان های تابعه دانشگاه به دلیل حوادث مربوط به این مراسم مراجعه داشته اند؛ که از این تعداد 238 نفر اقا و 72 نفر خانم بوده اند.

دکتر هاشمی افزود: از 310 مصدوم مراجعه کننده به بیمارستان های تابعه 293 نفر با استفاده از خدمات سرپایی درمان شدند. و تعداد 14 نفر در اورژانس تحت نظر و بخش های بیمارستان  و 2 نفر در بخش های ویژه بستری شدند. که آمار بستری شدگان نسبت به سال گذشته از 38 نفر به 14 رسیده است، که یک کاهش 64 درصدی را شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه استحفاظی تحت پوشش این دانشگاه امسال در حوادث چهارشنبه آخر سال یک مورد فوتی داشته ایم.

رئیس مرکز مدیریت حوادث اذعان داشت: از 310 نفر مصدوم، 91 مورد دچار سوختگی بدن، 93 مورد چشم و نواحی چشمی، 142 مورد دست و پا و 37 مورد دچار آسیب دیدگی در نواحی سر و گردن شده اند. که درصورت نیاز به خدمات تخصصی با هماهنگی مرکز مدیریت حوادث به بیمارستان های معین اعزام شدند.

وی با بیان اینکه بیشتر مصدومین شب گذشته نوجوانان و جوانان بوده اند، افزود: امسال زیر شش سال 17 مورد، از شش تا هجده سال 98 مورد، از هجده تا بیست و نه سال 91 مورد، از 29 تا شصت سال 97 مورد و بالای شصت سال 7 مورد بوده است.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: کاهش آمار بستری نشان گر افزایش آگاهی مردم نسبت به خطرات مواد محترقه است، و امیدواریم در سال آینده با کاهش تعداد مصدومین سرپایی شاهد یک شب بدون حادثه باشیم.

در خاتمه دکتر هاشمی از زحمات بی شائبه کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی که در شب مذکور در بیمارستان حضور داشتند، تشکر و قدردانی کرد.

تصویر

اقدامات دانشگاه در مراسم چهارشنبه آخر سال / کاهش 63 درصدی موارد منجر به بستری