• تاریخ انتشار : 1392/12/24 - 09:07

اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در چهارشنبه سوری آخر سال

روابط عمومی معاونت درمان؛ با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال و افزایش احتمالی حوادث و سوانح مربوط به برگزاری این مراسم و همچنین ارائه مطلوب خدمات فوریت های پزشکی و درمانی از تاریخ 10/12/92 دستورالعمل اجرایی به کلیه مراکز از سوی معاونت درمان ابلاغ و لازم الاجرا گردید.

اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه  در چهارشنبه سوری آخر سال

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در ارتباط با اقدامات صورت گرفته این مرکز گفت: به کلیه مراکز درمانی اعلام آماده باش شده است تا در این مدت بدون قید و شرط مصدومین احتمالی را با توجه به کمبود کلی تخت سوختگی نیز مراجعین را پذیرش نمایند. همچنین جهت جلوگیری از بروز مشکلاتی در انتقال مصدومین احتمالی به مراکز دیگر کلیه مراکز موظف شده اند اطلاعات خود را از ظهر روز سه شنبه 27/12/92 لغایت 12 ظهر روز چهارشنبه 28/12/92 هرسه ساعت یکبار به این مرکز ارسال نمایند و همچنین بدون هماهنگی با این ستاد مصدومی را جابجا ننمایند.

او در مورد اقدامات اورژانس پیش بیمارستانی افزود: در میادین و نقاط پر تراکم شهر آمبولانس های اورژانس 115 جهت امداد رسانی سریعتر به مصدومین احتمالی استقرار یافته است.

در پایان ایشان ضمن آروزی ایامی خوش از خانواده های عزیز خواست تا نسبت به رعایت نکات ایمنی توجهات لازم را داشته باشند؛ همچنین از زحمات کلیه پرسنل فعال در حوزه خدمات فوریت های پزشکی و درمانی در این ایام تشکر و قدردانی نمودند.